Sırrı Sakık Ağrı'ya giden futbolun ustalarına destek verdi

Sırrı Sakık Ağrı'ya giden futbolun ustalarına destek verdi

Doğu ve Güneydoğu illerindeki 14. il ziyaretlerini Ağrı'ya gerçekleştiren eski futbolcular ve HDP'li Belediye Başkanı Sırrı Sakık halkı selamlayıp gençleri spor yapmaya davet etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi" kapsamında eski milli futbolcular, Ağrı'ya gitti.

Futbolcular, ilk olarak genç sporcular ve amatör spor yöneticileriyle bir Otelin restaurantında öğle yemeğinde buluştu.

GENÇLERLE DERTLEŞTİLER

Eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran amatör kız ve erkek sporcularla sohbet etti.

Sporcuların sorularını yanıtlayan ve sorunlarını dinleyen futbolcular, gençlere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Genç sporcularla söyleşi yapan eski milli sporcular proje kapsamında genç sporcuların sıkıntılarını dinlediklerini ifade etti. Söyleşinin ardından Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran'dan oluşan eski milli futbolcular, Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan'ı ziyaret etti.

HDP'Lİ SIRRI SAKIK'TAN DESTEK

Valilik ziyaretinin ardından futbolun efsane isimleri, Belediye Başkanı Sırrı Sakık'la birlikte Ağrı'nın en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesinde halkla selamlaştı. Eski milli futbolculara, esnaf ve halkın ilgisi büyük oldu.

Devamında gösteri maçı için sahaya inen ünlüler, yine Sırrı Sakık'la birlikte top dağıttı. Vali Lütfü Yiyenoğlu Stadyumu'nda, Şöhretler-Ağrı Gençlerbirliği maçına çıkan eski milli futbolcular, müsabakayı 6-2 kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.