BDP'li Sakık'ın oğlu intihar etti

BDP'li Sakık'ın oğlu intihar etti

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın oğlu Sidar Sakık intihar etti...

 

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık Ankara'da babasıyla birlikte yaşadığı evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.

EVLADIM SENİ BEKLİYORUM

Hürriyet'in haberine göre; Aileye yakın çevrelerden alınan bilgilere göre olay şöyle gerçekleşti: Milletvekili Sırrı Sakık, bu sabaha karşı 01.00 sıralarında evinde bir başka milletvekili arkadaşıyla sohbet ederken, dışarıdan gelen silah sesi üzerine oğlu Sidar'ı aradı. "Evladım dışarısı karışık, geç de oldu. Seni bekliyorum" dedi. Oğlunun gelmemesi üzerine endişelenen Sakık, ikinci kez oğlunu çağırdı.

TELEFONDA BİRİYLE TARTIŞTI

Evdeki konuk milletvekilinin ayrılmasından sonra saat 02.00 sıralarında Sidar, babasının çağrısına uyarak eve döndü. Oğlunun gelmesinin ardından Sırrı Sakık, uyumak üzere yatak odasına geçti. Ancak bir süre sonra oğlunun telefonda biriyle tartıştığını duydu. Balkonda oldukça gergin görünen oğlunun yanına gitti.

 

 

 

"BABA SENİ ÇOK ÜZDÜM" DEYİP ATLADI

Oğlunu uyumaya ikna etmek için cep telefonunu alıp içeriye girdi. Sırrı Sakık, yeniden balkona girdiğinde oğlunun 5. kattaki balkondan atlamak üzere olduğunu gördü. Sakık'ın, erken yaşta annesini kaybeden Sidar'ı engelleme çabası sonuçsuz kaldı. 25 yaşındaki genç, "Baba seni çok üzdüm" diyerek kendini boşluğa bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.