Sırrı Süreyya Önder, Bülent Arınç'tan sözü aldı!

Sırrı Süreyya Önder, Bülent Arınç'tan sözü aldı!

BDP’li Önder, Bülent Arınç’tan kanuni sınırlarda davranmayan devlet görevlilerinin soruşturulacağı ve işlem yapılacağı sözünü aldı, ayrıca İstanbul Valisi Mutlu'yu da şikayet etti.

Başbakan Vekili Bülent Arınç ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder Çankaya Köşkü çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sürecin içerisinde bizzat olan biri olarak Gül’e görüşlerini aktardığını anlatan Önder,Cumhurbaşkanı'nın notlar alıp kendisini dinlediğini ifade etti.

 
BDP’li Önder, olayların bu noktalara taşınmasında polisin fütursuzluğunun etkisinden söz ederek, Arınç’tan kanuni sınırlarda davranmayan devlet görevlilerinin soruşturulacağı ve haklarında her türlü işlemin yapılacağı sözünü aldıklarını söyledi. Süreyya Önder, konuşmasında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu hakkında soruşturma başlatılmasını istedi. 
 
Demokratik yaklaşımların devreye girdiğini, olumlu izlenimler edindiğini kaydeden Önder, bundan sonrasının ise bir şölene dönüşmesi temenisinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.