İki kişilik bölümü dereceyle bitirdiler!

İki kişilik bölümü dereceyle bitirdiler!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, ilginç bir mezuniyet törenine ev sahipliği yaptı. Mezuniyet töreninde de ilk iki dereceyi doğal olarak iki arkadaş paylaştı.

Mezunlardan Mesut Çolak ve Mehmet Emin Hark, parmaklarını bile oynatmadan Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu'nu dereceyle bitirdi. Çünkü, Çolak ve Hark'ın eğitim gördüğü Büyük ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği bölümünün sadece iki öğrencisi vardı. Mezuniyet töreninde de ilk iki dereceyi doğal olarak iki arkadaşpaylaştı.

Mezuniyet töreninde konuşanokul müdürü Prof. Dr. Metin Erol, geçen dönem 3 yeni bölümün açıldığını, bu bölümlere öğrenci alınacağını belirtti. Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun da meslek yüksekokulunun hak ettiği yerde olmadığından yakındı. Mezunları tebrik eden Belediye Başkanı Kasım Gültekin ise dünyaca ünlü Şarkışlalı halk ozanı Âşık Veysel'in insanlığa ve halk kültürüne çok şeyler kattığını ifade etti. Büyük ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği bölümünde sadece 2 öğrencieğitim gördüğü için, mezuniyet töreninde ilk 2 dereceyi iki arkadaşpaylaştı. Bölümün birincisi Mesut Çolak, ikincisi Mehmet Emin Hark, mutlu olduklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.