Siyer Araştırmaları Merkezi törenle açılıyor

Siyer Araştırmaları Merkezi törenle açılıyor

Bünyesinde kurulan Siyer Yayınları ile geçtiğimiz günlerde Hz. Peygamber'in Albümü adlı görkemli eseri yayınlayan Siyer Araştırmaları Merkezi pazar günü tören ve dualarla açılıyor.

İstanbul'un Eyüp Semtinde Nişanca Mahallesi Zekai Dede Sokak, 22 numaradahizmet verecek, 3 katlı, 700 metrekare kapalı alana sahip Siyer Araştırmaları Merkezi 3 Ekim2010Tarihinde törenle kapılarını açacak.

Hikmet Eğitim,Kültür ve Yardımlaşma Vakfı desteği ile kurulan Merkezin açılışı öncesinde Fatih Ali Emiri Kürtür Merkezi'nde; tanıtım filmleri, selamlama konuşmaları, Muhammed Emin Yıldırım'ın konuşması, plaket takdimi ve dualardan oluşan bir program gerçekleştirilecek.

Tanıtım Merasimi, 3 Ekim2010 Pazar günü 14.00 - 17.00 saatleri arasında Mimar Sinan Mahallesi, Akşemseddin caddesi, 52 Numaradahizmet veren Ali Emiri Kültür Merkezi'nde yapılacak.


Siyer Araştırmaları Merkezi'nin açılış tödreni ise aynı gün saat 18.00'de gerçekleştirilecek. Siyer Araştırmaları Merkezi Yönetim Kurulu, "Merkezimizin tanıtım ve açılış programına teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır" diyerek Peygambere gönül veren herkesi açılış törenlerine davet etti.

Konuyla ilgili ayrıntı bilgi için 0 212 544 76 96 - 544 76 99 numaralıtelefonlardan ve www.siyerarastirmalari.org sitesinden edinilebilir...

(Haber 7)

Etiketler :