ÇAĞIN MUS’ABLARINA ÇAĞRI…

ÇAĞIN MUS’ABLARINA ÇAĞRI…

SİYER VAKFI LİSE VE ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNİ YAZ EĞİTİM PROGRAMINA DAVET EDİYOR

 

Siyer Vakfımız bu yıl başlatacağı Yaz Eğitim Programı ile Lise ve Üniversiteli gençlerimize  büyük bir hizmet ve imkan sunuyor. Yurt dışı ve İstanbul dışından sınırlı sayıda öğrencilerin kayıtla alınacağı ve  yatılı olarak  toplamda 6 hafta sürecek programda, öğrencilerimizden ücret talep edilmeyecektir.    

YAZ TATİLİNİ  (!)  DAHA BEREKETLİ GEÇİRMEK İSTEYENLERE BÜYÜK BİR FIRSAT

İlk 3 haftası İstanbul’da İkinci 3 haftası Yalova’daki Siyer Vakfı Kampında gerçekleşen bu programda katılımcı kardeşlerimiz  İslamî İlimler alanında kifayet miktarı da olsa öğrenilmesi gereken Kur’an-ı Kerim, İslam Tarihi,İlmihal, Pratik Arapça eğitimi, Bilinç Dersleri ile birlikte kitap okuma programları ve kültürel bir takım etkinliklere de katılarak yaz dönemini dolu dolu  geçirebilecekler.

14 Nisan itibari ile ön kayıt  alınacak olan Yaz Eğitim Programımızdan öğrencilerimizi şimdiden haberdar eder, sınırlı bir konteyjan olduğunu hatırlatırız…

 

ÇAĞIN ESMALARINA ÇAĞRI…

SİYER VAKFI LİSE VE ÜNİVERSİTELİ HANIM KARDEŞLERİMİZİ YAZ EĞİTİM PROGRAMINA DAVET EDİYOR…

Siyer Vakfımız bu yıl başlatacağı Yaz Eğitim Programı ile Lise ve  Üniversiteli gençlerimize  büyük bir hizmet ve imkan sunuyor. Yurt dışı ve İstanbul dışından sınırlı sayıda öğrencilerin kayıtla alınacağı ve yatılı olarak  toplamda 6 hafta sürecek programda, öğrencilerimizden ücret talep edilmeyecektir.   

YAZ TATİLİNİ  (!)  DAHA BEREKETLİ GEÇİRMEK İSTEYENLERE BÜYÜK BİR FIRSAT

Siyer Vakfı’nda gerçekleşecek programda katılımcı kardeşlerimiz  İslamî İlimler alanında kifayet miktarı da olsa öğrenilmesi gereken Kur’an-ı Kerim, İslam Tarihi,İlmihal, Pratik Arapça eğitimi, Bilinç Dersleri ile birlikte kitap okuma programları ve kültürel bir takım etkinliklere de katılarak yaz dönemini dolu dolu  geçirebilecekler.

14 Nisan itibari ile ön kayıtların başlayacağı Yaz Eğitim Programımızdan öğrencilerimizi şimdiden haberdar eder, sınırlı bir konteyjan olduğunu hatırlatırız…

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.