Gazze'de Bir Filistinli Daha Şehit Edildi

Gazze'de Bir Filistinli Daha Şehit Edildi

Siyonist İsrail’in Gazze’ye yönelik son saldırısında bir kişi şehit olurken iki kişi de yaralandı.

Siyonist işgal güçleri Gazze'ye yönelik vahşi saldırılarını sürdürüyor. Bugün (22 Haziran Cuma) öğleden sonra Gazze'nin orta kısımlarına doğru gerçekleştirilen hava saldırısında da bir Filistinli şehit olurken iki kişi de yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin bölgedeki muhabirinin gönderdiği bilgilere göre işgal devletine ait savaş uçakları Bureyc mülteci kampının doğusunda toplanan bir grubu hedef alan saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda Abdullah Ahmed adlı bir sivil vatandaş hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı.

Bu arada Siyonist işgal devleti yetkilileri tarafından yapılan açıklamada da bugün öğleden önce Filistinli direnişçiler tarafından atılan iki füze Aşkol Yahudi yerleşim merkezine düştü. İşgal yönetimine ait radyo tarafından yayınlanan haberde Nakab bölgesinin batısında yer alan Aşkol Yahudi yerleşim merkezine düşen füzelerden dolayı herhangi bir ölüm ya da yaralanma olmadığı ancak maddi hasar meydana geldiği ifade edildi. Ayrıca bölgede Gazze tarafından atılmış olması ihtimali bulunan Grad füzeleri parçalarına rastlandığı açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.