Siyonist yazardan Netanyahu'ya: Edepsizliğin de bir sınırı yok mu?

Siyonist yazardan Netanyahu'ya: Edepsizliğin de bir sınırı yok mu?

Netanyahu'nun politik imajını kurtarmak amacıyla düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının gözlerinin içine bakarak söylediği yalanların kimseyi ikna etmediği ortaya çıktı.

Siyonistlerin baskıcı politikalarına destekçi tutumuyla öne çıkan gazetelerinden olan Maariv'in yazarlarından Ben Caspit, Netanyahu'nun basın toplantısında ortaya attığı iddialara çok sert bir dille cevap verdi.

Netanyahu'ya "Edepsizliğin de bir sınırı yok mu?" diyen Ben Caspit, "Dünyanın en iyi istihbaratına, en iyi hava gücüne sahip, Şabak'ıyla, Mossad'ıyla çok yönlü yapılanma gerçekleştirmiş İsrail ordusunun Hamas'a bir darbe vurmasını beklemek gayet normaldir. Ama gerçek bütün açıklığıyla zaferi Hamas'ın kazandığını söylüyor." ifadesini kullandı.

Ben Caspit, Netanyahu'nun demir kubbe projesinin de tam bir fiyaskodan ibaret olduğuna dikkat çekerek, dün övmekle bitiremediği demir kubbesinden bugün ancak ağzında geveleyerek söz edebildiğini belirtti.

Siyonist yazarın yazısında Netanyahu'nun belki Abbas'ın polis gücünü Gazze'ye soktuğu zaman rahatlayabileceğini vurgulaması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.