Siyonistlerin Wikipedia Oyunu

Siyonistlerin Wikipedia Oyunu

Siyonist Örgüt, Wikipedia'yı Ele Geçirecek Editör Ordusu Hazırlıyor

Gazze'ye insani yardım götüren Özgürlük Filosu'na düzenlenen baskının ardından Siyonist işgal devletindeki Türk Büyükelçiliği önünde Özgürlük Filosuna karşı protesto gösterileri organize eden bir grup, şimdi de internette işgal devletinin imajının düzeltilmesi için kampanya başlattı.

Türünde bir ilk olma özelliği taşıyan "Wikipedia İçin Siyonist Düzeltme" başlıklı kampanya ile Wikipedia'da Siyonist işgal devletiyle ilgili bilgilerin, işgal devleti lehine olacak şekilde değiştirilmesi planlanıyor.

Siyonist 7. Kanalı'nın dün akşam yayınladığı habere göre, "Benim İsrail'im" adlı grup tarafından organize edilen kampanya için uzun bir aday listesinden 80 kişi seçildi ve bu gruba bir de seminer verildi. Kampanyaya Yesha Konseyi'nin de destek verdiği, seminer ve eğitime bundan sonra internet üzerinden devam edileceği bildirildi.

Mavi Marmara baskının ardından Tel Er-Rebi' (Tel Aviv)'deki Türk Büyükelçiliği önündeki eylemleriyle gündeme gelen "Benim İsrail'im" adlı grup, Siyonist işgal devletinin dünya çapındaki imajını düzeltmek için harekete geçti. Grubun, bu amaçla her internet kullanıcısının giriş yapabildiği Wikipedia için bir "editör ordusu" oluşturacağı ifade edildi.

Seminerin stratejisinin ve amacının, Wikipedia'da Siyonist işgal devletinin imajını savunacak ve destekleyecek şekilde yazma ve internet ansiklopedisinin içeriğini düzeltme konusunda "editör ordusuna" profesyonel ders vermek olarak belirlendiği kaydedildi.

Arutz Sheva internet sitesinde yer alan habere göre ilk etapta uzun bir aday listesinden seçilen 80 kişi seminere katılırken, organizatörler ilk seminerin başarılı geçtiğini belirttiler. Seminerin bir daha gerçekleşmesi için de büyük bir talep olduğu belirtildi.
Filistin Enformasyon Merkezi

Etiketler :