Skandal sonrası Hakan kayboldu

Skandal sonrası Hakan kayboldu

Twitter'ın önemli isimlerinden biri haline gelen bir yazar, bugün hesabını tamamen kapattı. Bu gelişme Hergele skandalının ardından ortaya çıktı. Hakan Çarşambaya kadar yazmama kararı aldı

Hürriyet'in 'çakma islamcısı' Ahmet Arsan'ın aslında Ahmet Hakan olduğu iddiası sürekli dile getiriliyordu. Hürriyet, önceki gün kendi 'hergele'sini bir yanlışlık yaparak deşifre etti.

 

Hürriyet Gazetesi'nin 'hergele' yazarı Ahmet Arsan'ın gerçekte Ahmet Hakan olduğu iddiası konuşulup duruyordu. Ancak Hürriyet'in önceki gün yaptığı hata, Ahmet Arslan'ın Ahmet Hakan olduğunu deşifre edince her Pazartesi yazan Ahmet Hakan Hürriyet'te yazamadı.

 

Hürriyet'in dünkü nüshasında Ahmet Arsan "Kolonya Vakası" başlıklı bir yazı ile okuyucularına seslenmişti. Gazetede Ahmet Arsan imzasıyla yer alan bu yazı Hürriyet'in İnternet sitesinde Ahmet Hakan imzasıyla sunulması Ahmet Arslan'ın Ahmet Hakan olduğunu da itiraf etmesi şeklinde yorumlanmıştı.

 

Hürriyet hiçbir düzeltme yayınlamazken herkes Cumartesi'leri hariç hergün yazan Ahmet Hakan'ın konu hakkında ne yazacağını merak etmişti. Ancak Ertuğrul'la İzmir varoşların kaybolduğu sanılan Ahmet Hakan dilini yutmuş gibi  köşesine bile çıkamadığı gözlendi.

Hakan bununla da yetinmedi ve foyası ortaya çıkınca müptelası olduğu sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan da ani bir kararla çıktı. Hakan hesabını dün itibariyle kapattı. İşte Hakan'ın ardından yapılan geyikler...

Ani bir kararla twitter'daki hesabını kapatan o isim Ahmet Hakan coşkun.

 

İşte Ahmet Hakan'ın ardından twitter'da dönen bazı muhabbetler...

 

- ahmet hakan için el fatiha...

 

- ahmet hakan 10 bin yoldaşını yolda bıraktı, demekti yoldaşlığı sahteymiş. ahmet hakan bis yapıyor da olabilir. gidiyorum deyip yoğun istek üzerine tekrar dönüp tweetleyebilir.

 

- ahmet hakan twitter'dan çıktı. arkasından twitter'da mevlit okutacağız. ahmet hakan'ı nasıl bilirdiniz?

 

AHMET HAKAN'IN İZİN YAZISI

Bana iki gün müsaade


Okumadığım kitaplar birikti...

Seyretmediğim filmler birikti...

Dinlemediğim şarkılar birikti.

Görmediğim dostların sayısı arttı...

Kafa dinleme ihtiyacım had safhaya yükseldi...

Denizi görmek istiyorum.

Soğukta aylak aylak dolaşmak istiyorum.

Dostlarla çene çalmak istiyorum...

Zamanı unutmak istiyorum.

Kısacası...

Cangıl dedikodularından uzakta sakin, temiz ve güvenli iki gün geçirmek için izninizi rica ediyorum.

Çarşamba günü yine buradayım. İnşallah tabii...

 

HÜRRİYET'TEN HATA AÇIKLAMASI


Hürriyet Gazetesi bugün yine web sitesinde, bu olayın editöryal bir hata olduğunu ve böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtip, Arsan, Hakan ve okuyuculardan özür diledi

Etiketler :