Sneijder: Yeni Hagi olmak istiyorum

Sneijder: Yeni Hagi olmak istiyorum

Galatasaray'lı yönetici Abdürrahim Albayrak, Wesley Sneijder'in transferi konusunda katıldığı spor programında önemli açıklamalar da bulundu

 

Hollandalı yıldızın kulübüyle anlaşmaya varıldığını ve futbolcudan haber beklediklerini vurgulayan Galatasaraylı yönetici, Sneijder'in "Yeni Hagi olmak istiyorum" dediğini söyledi.

PROBLEM OLMASI MÜMKÜN DEĞİL

Fatih Terim ile olan ilişkisine de değinen Albayrak, "Benim ya da hocanın morali bozuk olabilir. O an işimizi yapıyoruz, bu kadar. Dünyanın neresine gidersek gidelim, İtalya'ya gittik. Onlar bile "I love you Terim" diye bağırıyor. İtalya'ya gidiyoruz herkes Terim ile resim çektiriyor. Biz işimizi yapıyoruz, iyi de gidiyoruz. İdman sahasında hoca haklı geldi orada bana söylendi. Hoca ile bizim aramızda problem olması mümkün değil" dedi.

SNEIJDER 'HAGI OLMAK İSTİYORUM' DEDİ

Fatih Terim'in Sneijder'i istemediği iddalarını yalanlayan yönetici, "Hoca Sneijder'i neden istemesin. Hoca Ronaldinho'yu istemedi diyorsunuz nerden biliyorsunuz bunu. Bunları basına söyleyen kişiler yönetici olamaz. Biz Sneijder'i bekliyoruz. Ünal Aysal başkanımızla dün de bugün de görüştük. Kulübüyle anlaşma sağlandı, futbolcudan gelecek haberi bekliyoruz. Futbolcunun ailesi, menajeri var. Aldığınız oyuncu size 3-4 senede 70-80 trilyona mal olacak. Bunlar kolay kararlar değil. Benim ilk duyduklarım Türkiye'ye geliyorum Hagi olmak istiyorum diye kendisinin beyanı var. Sneijder bu Hagi sözünü Inter'den dışlandığı için söylüyor. Galatasaray Inter'den daha başarılı bir takım. Feda ederek geliyor. Gelip geleceğini de bilmiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.