Denizli ve Kurtar'ın takımları yarı finalde

Denizli ve Kurtar'ın takımları yarı finalde

Azerbaycan Kupası çeyrek final ikinci maçlarında Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran ile Kurtar'ın çalıştırdığı Revan Bakü rakiplerini yenerek yarı finale çıktılar.

Azerbaycan Kupası çeyrek final ikinci maçlarında Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı Hazar Lenkeran, Araz Nahçıvan'ı 1-0, teknik direktörlüğünü Güvenç Kurtar'ın yaptığı Revan Bakü ise Bakü takımını penaltı atışlarıyla yenerek yarı finale çıktılar. 

Hazar Lenkeran, Azerbaycan Kupası çeyrek final ikinci maçında Araz Nahçıvan takımını konuk etti. Lenkeran şehir stadında oynanan maç, evsahibi takımın 1-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı. Çeyrek final ilk maçından deplasmanda 1-1 berabere kalan Hazar Lenkeran, aldığı bu skorla yarı finale yükseldi. Hazar Lenkeran, 16 Nisan'da oynanacak yarı final maçında, "Karabağ" ve "Gebele" takımları arasındaki oyunun galibi ile karşı karşıya gelecek - Kurtar'ın takımı penaltılarla kazandı Güvenç Kurtar'ın takımı Revan Bakü ise deplasmanda Bakü takımı ile karşı karşıya geldi.

Bakü Kulübü tesislerinde oynanan maçın normal süresi, konuk takımın 0-1'lik galibiyeti ile bitti. İki takım arasında oynanan ilk maçta Revan Bakü rakibine 1-0 mağlup olduğu için uzatmalara gidildi. Takımların gol bulamadığı uzatma dakikalarının ardından yapılan penaltı atışlarını 8-9 önde bitiren Revan Bakü, kupanın yarı finalistlerinden biri oldu. Revan Bakü, yarı finalde "Neftçi" veya "İnter" takımlarından biri ile 16 Nisan'da karşılaşacak.  

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.