Sosa çoşkusu!

Sosa çoşkusu!

Gaziantepspor'un Independiente'den aldığı ve 5 yıllık sözleşme yaptığı Arjantinli golcü Ismael Sosa, Gaziantep'e geldi.

Arjantinli yıldız Victor İsmael Sosa, yönetim kurulu üyesi Cuma Reyhan ve yaklaşık 250 taraftarca çiçeklerle karşılandı.
 

Havaalanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Sosa, Gaziantepspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu, böyle günde kendisini yalnız bırakmayan Gaziantepspor yöneticileri ile taraftarlara çok teşekkür ettiğini söyledi.



Havaalanı kapısında taraftarlar tarafından omuzlara alınan Sosa, daha sonra kendisine tahsis edilen minibüsle Celal Doğan Tesislerine geldi.

Burada, bir süre dinlenen Sosa, daha sonra tesisleri gezip ilgililerden bilgi aldı. Antrenman sahasında incelemelerde bulunan Sosa, burada topla gösteri yaptı.



''TÜRK FUTBOLU ARJANTİN FUTBOLUNA BENZİYOR''
Sosa, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'a transfer olmaktan memnun olduğunu, Gaziantepspor ile ilgili daha önce bilgisinin olmadığını, ancak transfer çalışmaları sırasında, tesisleri ve takımla ilgili bazı bilgileri internet üzerinden öğrendiğini söyledi.

23 yaşındaki Arjantinli golcü, ''Türk futbolu Arjantin futboluna benziyor. Burada da başarılı olmak istiyorum'' dedi.



Geçtiğimiz sezon Argentinos Juniors takımında kiralık oynayan Sosa, şöyle konuştu:

''Arjantin'de çok iyi bir sezon geçirdim. Türkiye'de Arjantinli futbolcularla görüştüm. Burada oynamanın zor olacağını sanmıyorum. Gaziantep kentini internetten inceledim, tarihini biliyorum. Tarihinde olduğu gibi savaşarak kazanmak istiyoruz. Burada gösterilen sevgiye karşı, taraftarların güvenine layık olmaya çalışacağım. Şampiyonluk için oynayacağım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.''

Kendisi gibi Arjantinli olan Zurita ile telefon görüşmesi yaptığını belirten Sosa, takım arkadaşlarıyla kısa sürede buluşup Hollanda'daki ikinci etap kampına ve hazırlık maçlarına katılacağını söyledi.

 

Etiketler :