Emin Çölaşan annesini toprağa verdi

Emin Çölaşan annesini toprağa verdi

Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ın annesi Türkan Çölaşan (93) son yolculuğuna uğurlandı.

 

Emin Çölaşan'ın annesi Türkan Çölaşan'ın cenazesi Kocatepe Camii'ndeki cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda kocası Ümran Emin Çölaşan'ın yanına defnedildi.

Hayli üzgün olan Çölaşan ailesini dostları da yalnız bırakmadı. Türkan Çölaşan'ın Kocatepe Camii'ndeki cenaze töreninde büyük bir kalabalık yer aldı. 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer törene katılarak, Çölaşan ailesiyle birlikte taziyeleri kabul etti.

CHP'DEN GENİŞ KATILIM

CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin ve Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, Milletvekilleri Gökhan Günaydın, Aytun Çıray, Gürkut Acar, Mahmut Tanal, Uğur Bayraktutan, CHP Ankara İl Örgütü ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık da cenazeye katıldı.

GAZETECİLER YALNIZ BIRAKMADI

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bekir Coşkun, Muharrem Sarıkaya, Nihat Genç, Şükrü Küçükşahin, Hakan Aygün, Tayfun Talipoğlu ve Nahit Duru da cenazeye katılarak taziyelerini ilettiler.

Sabih Kanadoğlu, Ahmet Necdet Sezer, Bekir Coşkun

YÜKSEK YARGI ESKİ MENSUPLARI DA ORADAYDI

Ayrıca Yargıtay Onursal Başkanı Sabih Kanadoğlu, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş, Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Yekta Güngör Özden, Eski bakanlar Hüsamettin Cindoruk, Seyfi Oktay, Ufuk söylemez, Hikmet Çetin, Yaşar Okuyan da cenazeye katılan isimler arasındaydı.

ÇOK SAYIDA ÇELENK GÖNDERİLDİ

Sözcü gazetesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Hurşit Tolon, Atatürkçü Düşünce Derneği, Aydınlık gazetesi ve Doğu Perinçek de cenazeye çelenk gönderdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.