Sözcü ve Aydınlık'taki seks kaseti kimin?

Sözcü ve Aydınlık'taki seks kaseti kimin?

Hükümete yakın isim olarak bilinen Yeni Şafak yazarından olay yaratacak iddia. Sözcü ve Aydınlık'ta aracının kaseti var.

İNTERNET HABER - Cemaat-AK parti savaşında bu kez iktidara yakın kalemden ilginç bir çağrı geldi. 

Yeni Şafak Gazetesi'nin 'hükümetin aklını yansıtıyor' denilen ismi Abdülkadir Selvi, Fethullah Gülen'e 'Hocam Türkiye'ye dön artık" çağrısı yaptı. 

Selvi'nin yazısındaki asıl bomba ise ortalıkta dolaşan 'seks kasetleriyle' ilgili oldu. Abdülkadir Selvi, Aydınlık ile Sözcü'nün elinde kasetler olduğunu öne sürdü. Dahası bu kasetlerin, AK Parti ile Cemaat arasında arabuluculuk yapmaya çalışan bir kişiye ait olduğunu iddia etti. 

İşte Selvi'nin kaset iddiası;

SÖZCÜ VE AYDINLIK'TA KASETLER VAR 
DİYE TEHDİT EDİLEN KİM?

Aydınlık ve Sözcü'nün saldırılarına karşı sizi savunurduk. Şimdi Başbakan'ın dershaneler konusuna çözüm bulmak amacıyla görevlendirdiği yetkili kişiler Sözcü ve Aydınlık üzerinden tehdit edilir oldu.


ÇÖLAŞAN'A GİDEN SEKS KASETİ

Emin Çölaşan, 27 Kasım tarihinde yazdığı yazıda Sözcü'ye postayla bir seks kaseti geldiğini açıklamış ve şunları yazmıştı;

"Gazeteye birkaç gün önce postayla gelen bir zarfın içinden bir kaset çıktı.

Kasetin üzerinde “Falanca kişiyle ilgilidir, lütfen izleyiniz” diye bir not vardı.

İster istemez izledik. Gözlerimle görmesem inanmazdım. Çok kısaca anlatıyorum.

* * *

Türkiye’de çok önemli birinin en yakını… Ve yatak sahneleri. Kasetin ekinde ayrıca bilgi de veriliyor.

Kadının ve erkeğin isimleri ve telefon numaraları…

Kaseti izledik, yapmamız gerekeni yaptık ve imha ettik."

ÇÖLAŞAN'IN SEKS KASETİ İDDİASI
YAZININ TAMAMI/ TIKLA
 

-'Onurunla istifa et. Biz seni ortada bırakmayız'deniliyor. 
-'Sen iyi bir insansın. Başbakan'ın seni sevdiğini biliyoruz. Başbakan'ı sen ikna edebilirsin. Bu işi (dershaneler) bırak, senin önün açık. Biz seni bakan yaparız. Ama seninle ilgili Sözcü ve Aydınlık'ın elinde kasetler var. Biz onu ev, araba verir hallederiz' diye tehdit ediliyor.

KASETİ NERDEN BİLİYORLAR HOCAM? 

Kim bunlar hocam? Kasetle, Sözcü'yle, Aydınlık'la ne işleri olur? Sözcü'nün, Aydınlık'ın elindeki kasetlerden bunların haberi nasıl olur? Bu yapılarla kurulan ilişkiler nedir? Hangi evle, hangi araba ile hangi kasetleri çözüyorlar? Resmi sıfatları nedir bunların?

Abdülkadir Selvi, Gülen'e açık mektup gibi yazdığı yazısında 'Hocam Türkiye'ye dön artık!" diyerek daha önce Başbakan'ın yaptığı gibi bir çağrıda da bulundu. 

AĞLAMAKTAN GÖZLERİNİZ ŞİŞMİŞ HOCAM

Öğrendim ki Hocam, sizin de ağlamaktan gözleriniz şişmiş. Bilin ki sizde gözyaşları, bizde kalbimize damlayan kan damlaları oldu.

İçinden çıkamadık hocam. Mevlana'nın gönül dili yerine Ergenekon'un tehdit dilini kullanır olduk. Kur'an'dan ayetlerle, Peygamberimiz'in hadisleriyle, Sahabe-i Kiram'ın nakilleriyle, İmam-ı Rabbani'nin, Gazali'nin, Şahı Nakşi Bendi'nin, Mevlana Celalettin-i Rumi'nin, diliyle konuşurduk biz.

Onun yerini en hafifinden beddualar, tehditler, kasetler, dinlemeler, takipler aldı. Bugün kirli metotlarla ve kirli ittifaklarla karşı karşıyayız.

(...)
DÖNÜP BAŞIMIZA GELİN HOCAM!

Aslında birçok hamiyet sahibi gibi benim gönlümden geçen ne biliyor musunuz?Memleket denilince gözlerinizin dolduğunu biliyorum.

Ağlamaktan gözlerinizin şiştiği, 'Her gün sırtımdan bir hançer yiyorum' diye hayıflandığınız şu günlerde, Peygamberimiz'in vefatından sonra Hazret-i Ebubekir'in gösterdiği dirayete benzer bir şekilde dönüp başımıza gelseniz hocam. Sizin orada olmanız bazı komplo teorilerine de yataklık ediyor. Ne olur hocam, gün bu gün. İş şirazesinden çıkmak üzere. Türkiye'ye dönün artık.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.