Sözcü yazarından kayyıma büyük destek!

Sözcü yazarından kayyıma büyük destek!

ABD’de yaşayan Sözcü gazetesi yazarı Oray Eğin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medyadaki en büyük ini olan Zaman grubuna devletin el koymasına Twitter’daki çarpıcı tweetleriyle destek verdi. Eğin, “Zaman’a falan operasyonun tek eleştirilecek yanı zama

ABD’de yaşayan Sözcü gazetesi yazarı Oray Eğin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medyadaki en büyük ini olan Zaman grubuna devletin el koymasına Twitter’daki çarpıcı tweetleriyle destek verdi. Eğin, “Zaman’a falan operasyonun tek eleştirilecek yanı zamanlaması. Daha erken girilmeliydi inlerine” diye yazdı.

Eğin, "Yalan yayınlarıyla insanları hedef gösteren, hayatlarını karartan, her sayfa ve satırından kirlilik akan Zaman'ı savunamayacağım. Beter olsunlar. Tetikçilik yapmadan, gazeteciliği kirletmeden, masum insanları hedef göstermeden önce düşünselerdi. Tarihe gömülsünler. En basitinden dinsizin hakkından imansız gelirmiş denebilir. Hiçbir 'zaman' demokrasiye inanmadılar, onlar için demokrat olamayacağım şimdi. Özel telefon konuşmalarımızı suçlu polislerden servis alıp utanmadan yayınlardan demokrasi ve özgürlükten bahsetmiyordu Zaman. Güle Güle. Ekrem Dumanlı 'Medyada tasfiye olmalı' diye yazılar yazıp listeler hazırlıyordu. Şimdi nerde olduğunu bilen yok, duman oldu. Zaman'a falan operasyonun tek eleştirilecek yanı zamanlaması. Daha erken girilmeliydi inlerine. Zaman bir suç çetesinin bülteni ve propaganda aracıydı, hangi basın özgürlüğünden bahsediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

İşte Eğin'in o tweetleri:

MedyaGündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.