Sözcü'de kan donduran yorum: Tesellimiz ölenlerden biri başörtülü

Sözcü'de kan donduran yorum: Tesellimiz ölenlerden biri başörtülü

Ankara'da gerçekleştirilen hain saldırıda hayatını kaybeden Gazi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Feyza Acısu için Sözcü'de yer alan habere yapılan yorum kan dondurdu. Acısu'nun başörtülü olduğunu gören kullanıcı, 'Tesellimiz ölenle

Terör örgütleri Ankara'da sivil katliamı yaptı. Başkent'in merkezi Kızılay, vatandaşların en yoğun olduğu saatte alçakça bir saldırıya hedef oldu. Bombalı araç durakta arka arkaya sıralanan belediye otobüslerinin yanında patlatıldı. 37 kişi şehit oldu, 122 kişi yaralandı.

Kızılay Meydanı Güvenpark'ta otobüs durağı önünde düzenlenen bombalı araç saldırısında hayatını kaybeden Milli Eğitim Bakanlığı personeli Sibel Çetinkaya (55), üniversite öğrencisi Feyza Acısu (20) ve güvenlik görevlisi Murat Gül (27), Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından defnedildi.

Saldırıda yaşamını yitiren Gazi Üniversitesi 4. sınıf İngilizce Öğretmenliği öğrencisi Feyza Acısu için Sözcü'de yer alan haberde bulunan yorum ise kan dondurdu.

'Seneye öğretmen olacaktı' başlığıyla yayınlanan haberde Feyza Acısu'nun başörtülü olduğunu gören Somnium adlı bir kullanıcı, "Hiç yoksa bunun öğretmen olup bağnaz bir nesil yetiştirme olasılığının ortadan kalkmış olması ufak bir tesellidir. Kimse kusura bakmasın, kafasındaki o çaputla herhalde astronot yetiştirmeyecekti" şeklinde hadsiz bir yorumda bulundu.

İşte o skandal yorumlar:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.