Spielberg Erhan Afyoncu'yu aradı mı? -video

Spielberg Erhan Afyoncu'yu aradı mı? -video

Habertürk'te Tarihin Arka Odası programı haftaya damgasını vuracak bir haberi izleyicileri ile paylaştı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin tarih danışmanı Erhan Afyoncu, Tarihin Arka Odası programında diziyle ilgili açıklamalar yaptı. Ancak programa damgasını vuran Murat Bardakçı'nın verdiği birbirinden ilginç iki haber oldu.

"Dizi seyredildikten sonra haklı ya da haksız söylenenlere hiçbir şey demiyorum. Fragmanlardan abuk sabuk yorum yapıldı. Padişah içki içiyor... Hangi sahnede içki var? Özellikle şerbet lafı geçiyor.. Abuk sabuk ilişki varmış, öyle bir şey yok. Seyretmeyenler aynı tepkiyi göstermeye devam ediyor" diyen Erhan Afyoncu, "bu dizi ben olmasam da yapılacaktı. Bir tarihçi olarak sorumluluğum var. Yapımcılara doğruyu göstermek için gelen teklifi kabul ettim" dedi.

SPİELBERG AFYONCUYU ARADI VE...

Programda Murat Bardakçı ise birbirinden çarpıcı iki önemli haber verdi. Bardakçı, dünyaca ünlü yönetmen Steven Spielberg'ün Tom Cruise ile çekeceği Fatih filmi için Erhan Afyoncu'yu aradığını ve Afyoncu'ya danışmanlık teklif ettiğini açıkladı.

Bardakçı, ikinci önemli haberi de şöyle açıkladı: "Çok büyük bir mali grup bizi finanse etti. Önümüzdeki hafta Erhan'la beraber İkinci Abdülhamit dizisinin çekimlerine başlıyoruz. "



Bardakçı
'nın açıkladığı bu iki gelişmenin gerçek mi yoksa Bardakçı'nın mizahi üslubunun ortaya çıkardığı bir espri mi olduğunu ise ilerleyen günlerde anlayacağız. 

Etiketler :