Süper Lig'in son bileti kimin olacak?

Süper Lig'in son bileti kimin olacak?

Ankara'da Orduspor ile Gaziantep Belediye, Spor Toto Süper Lig'e çıkma yolunda son kozlarını oynayacak. 19 Mayıs Stadı'ndaki mücalede Fırat Aydınus düdük çalacak.

Bir sezon boyunca müthiş performans sergileyen iki takım, emeklerinin karşılığını alabilmek için bugün sahaya çıkacak. Ankara'da Orduspor ile Gaziantep Belediye, Süper Lig yolunda son kozlarını oynayacak.

Bir tarafta Orduspor, diğer yanda Gaziantep Büyükşehir Belediye... Bir sezon boyunca Bank Asya 1. Ligi’nde vargüçleriyle mücadele eden iki takım artık sözün bittiği yerde... Ankara 19 Mayıs Stadı’nda bugün final maçına çıkacak olan Orduspor ile Belediye, Süper Lig yolunda son kozlarını oynayacak. Samsunspor ile Mersin İdmanyurdu’ndan sonra bu lige adını yazdıran üçüncü takım olmak için sahaya çıkacak olan iki takım son hazırlıklarını tamamlayıp, geri sayıma geçti. Orduspor yarı finalde Çaykur Rizespor’u 4-0 ve 3-3’lük skorlarla elerken, Gaziantep Belediye de, Tavşanlı Linyit’i ilk maçta 2-1 yenmiş, rövanşta ise 1-0 mağlup olmasına rağmen finale adını yazdırmayı başarmıştı.

Geri sayım başladı

İki takımda zorlu 90 dakika öncesi eksik bulunmazken, 20 bin kişi kapasiteli 19 Mayıs Stadı’nın bugün dolması bekleniyor. Ordu’dan ve Gaziantep’ten çok sayıda taraftarın geleceği karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.