Suat Kılıç: O Zeminde Ay-Yıldız Yapalım

Suat Kılıç: O Zeminde Ay-Yıldız Yapalım

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yoğun kar yağışı nedeniyle 20 dakika ara verilen ve sonrasında tatil edilen G.Saray-Juventus maçını değerlendirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat KılıçGalatasaray - Juventus karşılaşmasının yoğun kar yağışı nedeniyle 20 Dakika durmasınıve sonrasında tatil edilmesinisosyal medyadan yorumladı.

ÖNCE ARA VERİLDİ

Galatasaray - Juventus karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle hakem maçı 33. dakida durdurdu. Karşılaşma sahanın temizlenmesi için önce 20 dakikalık bir ara verildi.

SONRA TATİL EDİLDİ

Ancak Portekizli hakem UEFA merkezi ile yaptığı görüşmeler sonrası maçın tatil edilmesine karar verdi. Maçın oynanacağı tarih ise yarın belli olacak.

SUAT KILIÇ'TAN MESAJLAR

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da karşılaşma hakkında Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Kılıç," İstanbul'da zemin top için olmasa da kartopu için uygun. Stadın üstü kapalı olsa bu güzellik olmazdı. Başka birgün kar yağdığında o zeminde ay-yıldız yapalım. Yarın da başka zaman da olsa değişmez. Çok daha ağır zeminlerde karda buzda oynanmış onlarca maç hatırlıyorum. Hayırlısı." ifadelerini kullandı.

İŞTE O TWEETLER....


 

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.