Süheyl Hocadan büyük gaf!

Süheyl Hocadan büyük gaf!

Laik Kemalist elitlerin gözde hukukçusu ve yazarı Süheyl Batum canlı yaında ilginç bir gafa imza attı. Batum, Taha Kıvanç'ın aslında kim olduğunu bilmiyormuş!

Ulusalcı çevrelerin gözde hukuçusu ve Vatan gazetesi yazarı Süheyl Batum hayli Habertürk ekranlarında ilginç bir gafa imza attı. Batum Yeni Şafak'ın etkili yazarı Fehmi Koru'nun gazetesinde Taha Kıvanç müstear isimle yazdığından bihabermiş meğer.

Süheyl Batum, medyadaki ulusalcı, liberal, muhafazakar üçgeninde yaşanan gerlimin popüler isimleri arasında anılıyor. Laik Kemalist elitlerin gözde hukukçusu ve Vatan yazarı Batum son dönemde ekranların değişmez yüzleri arasında da yer alıyor. Ancak Batum dün gece Habertürk ekranlarında canlı yayında yaptığı gafla medya dünyasına pek de hakim olmadığını gösterdi.

Gündemdeki anayasa değişikliğinin tartışıldığı programda yargıya dönük düzenlemeleri eleştiren Batum, Fehmi Koru'nun Taha kıvanç müstear ismiyle yazdığı köşeye atıfta bulundu. 'Taha Kıvanç adlı beyfendi' diye söze devam eden Batum, sunucunun müdahalesiyle çok şaşırdı. Habertürk sunucusunun Taha Kıvanç'ın aslında Fehmi Koru olduğunu hatırlatmasıyla heyecanlanan Batum şaşkınlığını gizleyemedi:

" Aaa Fehmi koru mudur O? Bilmiyordum, bakın işte şimdi daha enteresan geldi!"

Fehmi koru, Taha Kıvanç müstear ismiyle Yeni Şafak'ta yıllardır yazıyor ve bu hemen herkesçe biliniyor. Haliyle Batum'un konudan bir haber oluşu da hayli dikkat çekici.

İŞTE SÜHEYL BATUM'UN FEHMİ KORU ŞAŞKINLIĞI:
 


GAZETECÄ°LER
 

Etiketler :