SUİKAST İDDİASINDA GELİŞME

SUİKAST İDDİASINDA GELİŞME

Arınç'a suikast planlama iddiasıyla gözaltına alınan iki askeri personelde ele geçirilen krokiye ve yutulmaya çalışan kağıda ulaşıldı.

NTV, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a suikast iddiasıyla ilgili soruşturmanın ayrıntılarına ulaştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli özel yetkili Savcı Mustafa Bilgili'nin soruşturması sürüyor. Bir albay ve yarbayın evinde yapılan aramalarda fihristlere el konuldu. Aynı zamanda evlerinde bulunan hard diskler de yedeklendi.

En çok merak edilen askerin bulunduğu araçtan çıkan evraklardı. Araçtan iki ayrı kağıt çıktı. Bunlardan bir tanesi yakalanacaklarını anladıkları zaman ağızlarına atarak imha etmeye çalıştıkları kağıt... Askerlerin elinde bulunan kağıtta Bülent Arınç'ın oturduğu evin ve binanın isminin yazdığı öğrenildi.

ÜÇ BAKANIN ADRESİ

Diğer kağıtta ise üç bakanın oturduğu bir güzergah olan Cevizlidere Caddesi var. Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in ikametgahlarının bulunduğu caddenin krokisi ve bu caddeye nasıl ulaşılacağına ilişkin bir kroki soruşturmaya konuldu. Krokide Cevizlidere Caddesi'ne nasıl çıkılacağına ilişkin ipuçları yer alıyor.

Etiketler :