Suikast yapacaklardı yakalandılar!

Suikast yapacaklardı yakalandılar!

Adana'da suikast hazırlığında olan iki kişi, düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Adana'da devlet büyükleri, asker veya polise yönelik suikast hazırlığında oldukları öne sürülen 2 kişi, operasyonla yakalandı.
 
Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, D.D'nin (22) dört gün önce kente gelerek devlet büyükleri, asker veya polise yönelik suikast hazırlığında olduğu ihbarını aldı.
 
Şüphelinin Gezi Parkı odaklı bazı eylemleri organize ettiği, bu eylemlerde polise molotofkokteyli, havai fişek ve taşla saldırdığı, bazı terör örgütleri adına da yurtdışında faaliyette bulunduğu iddia edildi.

SUİKAST HAZIRLIĞI İDDİASI 
 
Ekipler, terör örgütü DHPK-C'ye üye olmak ve eylemlerine katılmak suçundan hakkındaki kesinleşmiş 8 yıl 9 ay hapis cezası nedeniyle aranan C.Z'nin de şüpheli D.D'ye yardım etmek için Adana'ya geldiğini belirledi.
 
Şüpheli D.D, merkez Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi'nde, C.Z. ise merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde operasyonla yakalandı.

ŞEKERLİ SU İÇTİLER 
 
Şüpheli D.D'nin üzerinde namlusuna mermi sürülü halde bir "glock" marka tabanca ele geçirildi.
 
Yakalanan şüphelilerin emniyette susma haklarını kullandıkları, gözaltında kaldıkları süre boyunca verilen yiyecekleri yemeyip, sadece şekerli su içtikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.