Süleyman Soylu: İhanetin en büyüğünü gördük

Süleyman Soylu: İhanetin en büyüğünü gördük

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2016-2017 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan Astsubay ile Sahil Güvenlik sınıfı subay öğrencileri için düzenlenen törene katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 40 yıldır ülkeyi zayıflatmak için birilerinin piyonu olarak bu ülkenin başına musallat olanlara gerekli cevabın en güzel şekilde verildiğini söyledi. İhanetin en büyüğünün 15 Temmuz'da yaşandığını ifade eden Soylu, "Onların hedefi, zulmün önündeki kapıyı kırmak ve bu coğrafyaya zulmü hakim kılmaktı" diye konuştu.

Soylu, 2016-2017 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan Astsubay ile Sahil Güvenlik sınıfı subay öğrencileri için Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında düzenlenen diploma törenine katıldı.

Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, törende 3 bin 347 öğrencinin diploma alacağını söyledi. Bin yıldır üzerinde yaşanılan Anadolu topraklarının sadece buğday, ekin vermediğini, aynı zamanda inanç, güç verecek ve destan yazacak kahramanlar verdiğini belirten Soylu, şöyle devam etti:

"Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu hasat bu topraklarda hiç bitmeyecek. Bu Ezan-ı Muhammed'i bu göklerde olduğu sürece, ay yıldızlı bayrağımızın gönderde o nazlı nazlı dalgalanmasıyla beraber Seyit Onbaşılar, Nene Hatunlar, Gazi Mustafa Kemaller, Ömer Halisdemirler ve bu toprakların kahramanları hiçbir zaman bitmeyecek.

 

"İHANETİN EN BÜYÜĞÜNÜ 15 TEMMUZ'DA GÖRDÜK"

Biz savaşın belki de en büyüğünü Çanakkale'de, Dumlupınar'da ama ihanetin kesinlikle en büyüğünü 15 Temmuz'da gördük. Çanakkale'de yedi düvel bir araya gelmişti. Emin olun ki 15 Temmuz'da da yine aynı ekip bir araya gelmiştir. Bize ihanet edenler, bizim ekmeğimizi yiyip, bu millletin ekmeğini yiyip, bizi, bizim silahlarımızla vurmaya kalkanlar emin olun ki asla yalnız değillerdi. Onlara akıl, destek, para verenler vardı. Üstelik amaçları sadece Türkiye'yi, Türkiye'deki iktidarı ele geçirmek değildi. Biliniz ki mesele bu kadar basit değildir. Onların hedefi, zulmün önündeki kapıyı kırmak ve bu coğrafyaya zulmü hakim kılmaktı.

"GENÇLERİN TIRNAĞI BİLE OLAMAZLAR"

İçimizde birçok haini açığa çıkarttık. Yenilmelerine rağmen onlar düşündüler ki bu ülkeyi zayıflattık ama bunun böyle olmadığını Allah'a çok şükürler olsun ki onlara çabuk gösterdik. Bugün mahkeme karşısında kendi kamera görüntülerini bile inkar eden o hainlere sesleniyorum; sizin en rütbeliniz, en bilgiliniz, en cesurunuz şu arkamdaki evlatlarımızın ve gençlerin tırnağı bile olamazlar. Millet sizi çoktan silmiştir, tarih sizi çoktan silmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.