Süper Final'de 'Süper' buluşma

Süper Final'de 'Süper' buluşma

Süper Kupa öncesi G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ile F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erzurum'da oynanacak Süper Kupa finali için karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray teknik direktörleri Terim ve Kocaman, ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında ik teknik direktör de birbirlerine şans dileyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk ölarak söz alan Kocaman, "20 günde 7 maç oynayacağız. Bunların ilkini Galatasaray ile oynuyor olacağız. Bu maçla ilgili söylenecek şey, kazananın mutlu bir şekilde sahadan ayrılacağı, kaybedenin de aynı şekilde sahadan çekilmesi gerektiği bir maç olsun." şeklinde görüşlerini belirtti.

Terim ise Süper Kupa finali ile ilgili açıklamasında, "Aykut hocamızın söylediklerine katılıyorum. Erzurum'un yeni stadında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İki takım adına da centilmence bir maç olsun ve hakeden kazansın diyorum. Bu sezon Türk futbolunun paydaşları önemli işler başarsınlar istiyorum. Hepimize büyük görevler düşüyor. Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de başarılı günler geçiririz diye umut ediyorum., ifadelerini kullandı.

Terim ayrıca Olimpiyatlarda madalya alan sporcularımızı da unutmayarak, "Olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çeken Türk sporcularımızı can-ı gönülden tebrik editorum. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında da maçı var. Onları Şampiyonlar Ligi'nde de görmek istiyoruz." şeklinde ifadeler kullandı.

FENERBAHÇE - GALATASARAY, REAL MADRID - BARCELONA OLUR MU?

İki teknik direktörün açıklamalarının ardından ise basın mensupları sorularını yöneltti. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim "Real Madrid ve Barcelona'nın İspanya'ya ambargo koyduğu gibi Türkiye'ye de F.Bahçe ve G.Saray öne çıkacak yorumları yapılıyor. Harcanan paralar vs. de hasaba katılarak. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Bize faydası olacak isimleri kadromuza katmaya çalıştık. Transferler hakkında 250 milyon liralara çıkan ifadeler kullanılıyor. Nasıl hesaplanması gerektiğini biz herkese göstereceğiz. Federasyonumuzun sınırlama koyması yerine biz mevcut imkanlarla zaten Türk oyuncuları daha fazla oynatmaya çalışıyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe öne çıkıyor ancak ambargoya katılmıyorum." ifadelerini kullandı.

Maçın Erzurum'da oynanması ile ilgili Fatih Terim, başarılı bir fikir olduğunu ifade ederek kamp yapmak için de Erzurum'un elverişli bir yer olduğu şeklinde görüş belirtti.

Aynı soruya Aykut Kocaman, Real Madrid ve Barcelona'nın kalitelerinin geçmişten beri süregelen bir durum olduğunu belirtti. Kocaman ayrıca konuyla ilgili, "Ligin iki takım arasında büyük farklarla geçeceğini düşünmüyorum. Çok ciddi rakiplerimiz var. Kimseyi küçümsemek doğru olmaz. Herkes elinden geldiğince yarış içinde olmak isteyecektir." şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.