Süper Kupa Real Madrid'in

Süper Kupa Real Madrid'in

Manchester United'ı 2-1 yenen Real Madrid, Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Geçtiğimiz yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Manchester United, Üsküp'te Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi.

REAL MADRİD DEVREYE ÖNDE GİRDİ

Manchester United'ı çalıştıran Jose Mourinho, eski takımı Real Madrid'e karşı Süper Kupa'yı kazanmak, Madrid'le 2 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Zidane ise kariyerine bir kupa daha eklemek için sahaya çıktı.

Maça daha iyi başlayan Kırmızı Şeytanlar olmasına rağmen, gol Real Madrid'den geldi. Takımın en önemli yıldızı Ronaldo'nun yokluğunda topu ağlara gönderen ise Casemiro oldu. Karşılaşmanın 24. dakikasında Casemiro'nun attığı gol, aynı zamanda ilk devrenin skorunu da belirledi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE SONRA SÜPER KUPA

Skor avantajıyla devreye giren Madrid, 52. dakikada bir gol daha buldu. Isco'nun topu ağlara göndermesiyle fark 2'ye çıktı.

Bu golden sonra Manchester United'ın cevabı gecikmedi. 62. dakikada Manchester United'ı umutlandıran gol yeni transfer Lukaku'dan geldi ve skor 2-1 oldu.

Mücadelenin kalan bölümünde iki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi ve Manchester United'ı 2-1 yenen Real Madrid, UEFA Süper Kupa'yı kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.