Hani Fener'den başka yerde oynamazdın!

Hani Fener'den başka yerde oynamazdın!

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un Tuncay Şanlı'yı transfer etmesi büyük yankı uyandırdı

 

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve sonrasında Avrupa'ya yelken açan milli futbolcu Tuncay Şanlı, 5 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Bursaspor'la 3 yıllık anlaşmaya varırken eski takımı Fenerbahçe'nin taraftarlarını ise üzdü.

Her fırsatta Fenerbahçeli olduğunu söyleyen ve resmi Twitter hesabından da sürekli sarı lacivertli kulüp hakkında tweet'ler atan Tuncay Şanlı'nın Türkiye'de bir başka takıma transfer olması, Fenerbahçe taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

"F.BAHÇE'DEN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM"

Fenerbahçe taraftarlarının savaşçı yapısı ve Fenerbahçeli olması nedeniyle bağrına bastığı Tuncay Şanlı, yurt dışında olduğu süre boyunca sarı lacivertli kulüple bağlarını kopartmamıştı.

Fenerbahçe'nin her maçını izlediğini söyleyen Tuncay, 2010 yılının Temmuz ayında verdiği bir röportajda "Türkiye'de oynarsam sadece Fenerbahçe'de oynarım. Başka takımda oynamayı duygularım elvermez" demişti.

Geçen haftalarda ise Twitter hesabından "Ben 1 aydan fazla İstanbul'dayım. Sessiz kalmayı tercih ettim, haber bekliyorum" diyen Tuncay Şanlı'nın Fenerbahçe yolunda olduğu öne sürülmüştü.

F.BAHÇE TARAFTARI İSYANDA

Tüm bu yaşananların ardından "Efsane" dedikleri futbolcunun Türkiye'de rakip bir takıma transfer olması Fenerbahçe taraftarını çileden çıkarttı.

Fenerbahçe taraftarı, takımları her kötü oynadığında savaşçı kişiliği nedeniyle "Ruhunu geri gönder" dedikleri Tuncay Şanlı'nın artık Bursaspor'da forma giyecek olmasıyla hayal kırıklığına uğradı.

Birçok Fenerbahçeli taraftar, Twitter hesabı üzerinden Tuncay'ın "Türkiye'de F.Bahçe'den başka takımda oynamam" sözünü hatırlatarak tepkilerini dile getirdi.

İşte Tuncay Şanlı'ya Twitter'dan tepki veren bazı taraftarlar;

@burabenimtarlam: Tuncay Şanlı Bursaspor da. Beni şok eden transfer budur

@msevindik: Tuncay şanlı kadıköye nasıl gelicek bakalım

@7BitirdinBeni: Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a giden ama Bursaspor'a transfer olan Tuncay Şanlı'nın dramı..

@RasimSoysal: Tuncay Şanlı '' Türkiye'de gelirsem sadece Fenerbahçe'de oynarım '' gibi bir laf söylemişti bugün Bursaspor'a transfer oldu, yazık...

@iversonics: Tuncay Şanlı bizde olmalıydı. O bizim kalbimizdi, ciğerimizdi..

@neslihankocabey: Tuncay Şanlı Bursaspor ile anlaşmış ya çok üzüldüm keşke Fenerbahçe'ye geri dönseydii

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.