Süper Lig takımından şike iddiası!

Süper Lig takımından şike iddiası!

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, Orduspor-Bursaspor karşılaşmasında şike yapıldığını iddia etti.

Orduspor, cumartesi akşamı Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda oynanan Orduspor-Bursaspor maçının ardından Süper Lig'e veda ederken, Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Orduspor - Bursaspor maçını yöneten hakem Özgür Yankaya için suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen Çiçek, "Zor günler geçiriyoruz maalesef 26 yıl sonra çıktığımız Türkiye Süper Ligi'nden Bursaspor maçı ile düşmüş bulunuyoruz. Bir takım çevrelere hayırlı olsun. Bakalım bundan sonra ne diyecekler, özellikle yaygın basında gerek sayın başkan üzerinden gerekse kulübümüz üzerinden bir takım ayak oyunları yapılmaya başlandı. Biz bundan on hafta önce bunun sinyallerini almıştık. Çünkü birileri daha lig bitmeden Orduspor'u düşürmek adına, 'Orduspor düşer, Orduspor düşecektir' şeklindeki konuşmaları yapmaya başlamışlardı" dedi.

Çiçek, Yankaya ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyerek, "Özgür Yankaya için Orduspor Kulübü olarak, maçın kasetini bütün gerekli yerlere, savcılığa, Futbol Federasyonu'na, UEFA'ya kadar göndereceğiz. Bu kaset ile birlikte suç duyurusunda bulunacağız. Özgür Yankaya'nın mal varlığı ile ilgili savcılıktan bir beyan talebinde bulunacağız. Bu hafta biz bu maçı kazanabilirdik. Federasyon bizi düşmüş gösterdi. Geçen hafta bütün takımlar maçlarını aynı saatte oynadılar. Bu hafta ne oldu. Çünkü maçın sonucu biliniyordu. Çünkü maça Özgür Yankaya atanmıştı. Bu maç bütün maçlar ile aynı saatte oynansaydı Orduspor galip bitirseydi. Tabloda biz 32, diğer takımlar 36 puanda olacaktı. 2 maç daha vardı. Bu maçın cumartesi akşamına verilmesi Orduspor'u gözden çıkarttığının en reel örneğidir. TFF ve başındaki Yıldırım Demirören, MHK beceriksizliklerine devam ediyorlar" şeklinde konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.