Ligin Dibi Resmen YANIYOR

Ligin Dibi Resmen YANIYOR

Süper Lig'de son hafataya girilirken, ligin dibinde heyecan zirve yaptı. Ligden düşecek son takım son haftada belli olacak...

TRABZONSPOR CEZAYI KESTİ

Trabzonspor, sahasında konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 4-3 yendi. Bordo mavililer, 19. dakikada Olcan'ın attığı golle öne geçerken, 23. dakikada Volkan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. 34. dakikada Doka'nın golüne engel olamayan Trabzonspor, 37. dakikada Halil ile bir gol daha buldu ve ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. 57. dakikada Zayatte'nin golüyle bir kez daha farkı bire indiren İstanbul temsilcisi karşısında Trabzonspor 85. dakikada Yasin ile fileleri bir kez daha havalandırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 90 4 Zenke ile bir gol daha bulsa da karşılaşma 4-3 Trabzonspor lehine sonuçlandı.

GEKAS VARSA SORUN YOK!

Akhisar Belediyespor, sahasında Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 yendi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın 89. dakikada Gekas ile fileleri havalandıran Akhisar Belediyespor, karşılaşmadan da 1-0 galip ayrıldı.

KENDİNİ KURTARDI, KARABÜK'Ü ATEŞE ATTI

Sivasspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendi. Sivasspor, Kardemir Karabüksporlu Uğur Uçar'ın kendi kalesine attığı golle skor üstünlüğünü eline geçirdi. 73. dakikada Gökhan Ünal'ın golüne engel olamayan Sivasspor, 79. dakikada Aatif'in golüyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

33. hafta

Gaziantepspor-Sanica Boru Elazığspor..........( 1 - 1 )

Kasımpaşa-Kayserispor.........................( 1 - 2 )

Beşiktaş-Gençlerbirliği.......................( 3 - 0 )

Medical Park Antalyaspor-Orduspor.............( 1 - 0 )

Fenerbahçe-Galatasaray........................( 2 - 1 )

Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu........( 1 - 0 )

Bursaspor-Eskişehirspor.......................( 0 - 0 )

Sivasspor-Kardemir Karabükspor................( 2 - 1 )

Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor..( 4 - 3 )

Puan durumu


 

34. hafta

Ligin 34. haftasında Mersin İdman Yurdu-Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa, Sanica Boru Elazığspor-Sivasspor, Eskişehirspor-Medical Park Antalyaspor, Gençlerbirliği-Bursaspor, Kayserispor-Beşiktaş, Galatasaray-Trabzonspor, Kardemir Demirçelik Karabükspor-Fenerbahçe ve Orduspor-Akhisar Belediyespor karşılaşmaları yapılacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.