Süper Lig'de haftanın görünümü

Süper Lig'de haftanın görünümü

Süper Lig'de 5. haftanın son maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma 0-0 sona erdi. İşte haftanın görünümü...

Süper Lig'de 5. haftanın son maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma 0-0 sona erdi.

İstanbul'da oynanan ve sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuklara açık olan maçta iki takım da birçok gol pozisyonu yakaladı. Takımlar girdikleri pozisyonlarda gole ulaşamayınca her iki ekip de maçtan birer puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe 9 puan ve averajla 3, Trabzonspor ise 8 puan ve averajla 7. sırada yer alarak 5. haftayı tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftayı Galatasaray lider olarak bitirdi.

Galatasaray, sahasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 3-0 yendi. Sarı-kırmızılılar, 28. dakikada Burak Yılmaz ve 35. dakikada Sercan Yıldırım'ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Galatasaray, 58. dakikada yine Burak'ın attığı golle 3 puana 3 golle ulaşırken, puanını 13'e çıkardı ve bu haftayı da lider geçti.

Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepspor'a 3-2 yenildi. Siyah-beyazlıların gollerini 15. dakikada Olcay ve 67. dakikada Almeida atarken, Gaziantepspor'a galibiyeti getiren goller ise 49. dakikada Sosa, 76. dakikada penaltıdan Cenk ve 90 1. dakikada Orhan'dan geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahasında konuk ettiği Orduspor ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takımın golünü 60. dakikada Webo atarken, Orduspor'a beraberliği getiren golü 62. dakikada Stancu kaydetti.

Kayserispor, sahasında Eskişehirspor'u 7 ve 35. dakikalarda Bobo, 86. dakikada da Mouche'nin attığı gollerle 3-2 yendi. Eskişehirspor'un golleri ise 45. dakikada Necati ve 64. dakikada Tello'dan geldi.

Mersin İdmanyurdu ile Gençlerbirliği, Kulusic ve Nobre'nin karşılıklı golleriyle haftayı 1 puanla tamamlarken, Kardemir Karabükspor, sahasında Medical Park Antalyaspor'u 90 2. dakikada Ahmet'in attığı golle 1-0 yendi.

Sivasspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 45. dakikada Aatif'in attığı golle yenerek haftayı 3 puanla kapatırken, Sanica Boru Elazığspor ile Bursaspor 1-1 berabere kaldı. Sanica Boru Elazığspor, 44. dakikada Gökhan'ın attığı golle öne geçerken, Bursaspor rakibine 54. dakikada Pinto'nun penaltıdan kaydettiği golle karşılık verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 21 gol atılırken, 5 maçı ev sahibi takımlar kazandı, 4 müsabaka beraberlikle sonuçlandı.

Ligdeki gol krallığı yarışmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Webo ve Galatasaraylı Umut Bulut, attıkları 5 golle ilk sırada yer aldı. Bu futbolcuları 4 golle Kasımpaşalı Uche ve 3'er golle de Eskişehirsporlu Kamara ve Bursasporlu Pinto takip etti.

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftada alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu ise şöyle:

-Sonuçlar-

Gaziantepspor-Beşiktaş.........................( 3 - 2 )

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Orduspor......( 1 - 1 )

Kayserispor-Eskişehirspor......................( 3 - 2 )

Mersin İdmanyurdu-Gençlerbirliği...............( 1 - 1 )

Kardemir Karabükspor-Medical Park Antalyaspor..( 1 - 0 )

Sivasspor-Kasımpaşa............................( 1 - 0 )

Sanica Boru Elazığspor-Bursaspor...............( 1 - 1 )

Galatasaray-Akhisar Belediyespor...............( 3 - 0 )

Fenerbahçe-Trabzonspor.........................( 0 - 0 )

-Gelecek haftanın programı-

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında ise Orduspor-Galatasaray, Bursaspor-Gaziantepspor, Kasımpaşa-Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor-Kardemir Demirçelik Karabükspor, Gençlerbirliği-Kayserispor, Eskişehirspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu, Medical Park Antalyaspor-Sanica Boru Elazığspor ve Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmaları yapılacak.

-Puan durumu-

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.