Süper ligde İkinci Yarı başlıyor

Süper ligde İkinci Yarı başlıyor

20 Aralık 2009'da yapılan 17. hafta maçlarının ardından 33 gün ara verilen ligde ikinci perde bugün açılacak.

 

 

İlk yarıyı lider kapatan Fenerbahçe, Denizlispor ile yapacağı maçı kazanarak, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.00'de başlayacak karşılaşmanın hakemi Bünyamin Gezer. Maç LigTV'den naklen yayınlanacak.

Sarı-lacivertlilerde, sarı kart cezalısı olan Alex ve Gökhan Gönül ile kadro dışı bırakılan Önder, bu maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de yeni transfer Gökhan Ünal, Denizlispor maçında teknik direktör Christoph Daum'un görev vermesi halinde ligde ilk kez sarı-lacivertli formayı giyecek. Fenerbahçe ligin ilk yarısında Denizli'de oynanan maçı Fenerbahçe Güiza'nın golleriyle 2-0 kazanmıştı.

5 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.Ligde 3'er sarı kartı bulunan Cristian, Emre, Güiza, Dos Santos ve Lugano, yarınki maçta oynayıp, sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.

89 GÜN SONRA SEYİRCİSİNİN ÖNÜNÜ ÇIKIYOR

Fenerbahçe, Denizlispor maçıyla birlikte 89 gün sonra ligde Kadıköy'de seyircisinin önünde maça çıkıyor. Ligde en son seyircisinin önünde 10. haftada Galatasaray ile yapılan derbi maça çıkan sarı-lacivertliler, kendi sahasında yaptığı 14. haftada Kasımpaşa ve 16. haftada da Ankaragücü ile yaptığı lig maçlarında cezası nedeniyle seyircisiz oynadı.

Bu arada, ligin ilk yarısında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son maçını 12 Aralık'ta Ankaragücü ile yapan Fenerbahçe, yarınki Denizlispor maçıyla 41 gün sonra Kadiköy'de lig maçına çıkıyor.

Etiketler :