Suriye yardım tırı yola çıktı

Suriye yardım tırı yola çıktı

Deniz Feneri Suriyeli misafirlere yardım götürmeye devam ediyor.

Deniz Feneri Derneği 5 yılı aşkın süredir gerek Suriye içindeki, gerekse Türkiye’nin dört bir yanındaki Suriyeli savaş mağdurlarına kol kanat geriyor.

 

Suriyeli misafirlere dağıtılmak üzere, Deniz Feneri’nin yurdun dört bir yanında bulunan lojistik merkezlerinden yola çıkarılan yardımlar kısa sürede yerini buluyor.

 

20 Mayıs Çarşamba günü Deniz Feneri Lojistik Merkezi’nden bir yardım tırı daha yola çıktı. Tır muhteviyatındaki malzemeler Şanlıurfa ve civarında ikamet eden Suriyeli misafirlere ulaştırılacak.

 

Yardım tırında giyim malzemeleri ve çocuklar için oyun parkının yanı sıra, dikiş makinesi ve muhtelif kumaşlar bulunuyor. Suriyeli misafirlerin rehabilite edilmesi için kurulan dikimhanelerde kullanılacak olan dikiş makineleri ile birlikte gönderilen kumaşlarla ihtiyaçlarına uygun kıyafetler de dikebilecekler.

 

Yardım tırında 6.360 adet muhtelif giyim (pantolon, etek, elbise, gömlek, tişört, ceket, pardesü, ayakkabı, kazak vb.) malzemesinin yanı sıra 2.123 adet muhtelif eşya (sanayi tipi dikiş makinesi, sanayi iplik,  yorgan, yatak tek ve çift kişilik, çekyat, kumaş) bulunuyor. Bu sevkiyatla ulaştırılacak olan 8.483 parça yardım malzemesinin toplam piyasa değeri ise 94.844 TL.

 

Deniz Feneri, desteklerinizle Türkiye’de ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki mazlum ve mağdur insanlar için iyilik yolunda faaliyetlerini devam ettiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.