'SÜT BANKASI' SİYONİZM İŞİ Mİ ?

'SÜT BANKASI' SİYONİZM İŞİ Mİ ?

Sağlık Bakanlığının 'Süt Bankası Projesi' inadına tepkiler büyürken, diğer taraftan perde arkasında "siyonizm" şuphesi olabileceğine dair kaygılar artıyor.

Dini ve bilim otaritilerinden sakıncaları ortaya konulmasına rağmen Bakan Müezzinoğlu 'süt bankası' inadı bazı kaygıları gündeme getirdi.

Habername.com, Türk kamuoyunun 'Süt Bankası' projesine olan tepkisini sosyal paylaşım sitelerinde yapılan iddia ve yorumlardan yola çıkarak perde arkasında "Siyonizm" şuphesini gündeme getiriyor.

facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde kaygı ve şuphelerini belirten Türk kamuoyu; "Bu projenin her fırsatta islam dünyasında insanlığın ve doğanın genetiğiyle oynayan "siyonİzm" tarafından ülkemize dayatılmak istenmektedir" yorumları yapılıyor.

Kendinden başka diğer bütün ırkları yok sayan siyonizm, İslam dünyasında ki hızlı gelişen nufus artışını engellemek için gerek doğanın genetiğiyle oynarak ve bazı ilaçlara katkı madde sağlayarak  defalarca böyle bir sinsi plan içerisinde olduğuna dair çeşitli haberler daha önce de gündeme gelmişti.

Habername.com okuyucularından "Tarık" rumuzlu bir vatandaşın habername.com da yer alan süt bankası projesiyle ilgili bir habere yaptığı yorumda ise ; "her ne kadar insani gösterilmek istense de insani ve doğal bir proje değil, bu kadar tepkiye rağmen,bu kadar ilmi ikazlara, fıkhı delillere,kültürümüze örf ve adetlerimize aykırılık taşımasına rağmen,bu bakan bu uygulamayı yapacaz diyorsa ,bilinmeyen adamların dayatılan bir projesi anlamını taşır.işte mesele o adamlar kim. bu proje neye karşılık bu kadar ısrarla ortaya konulmak isteniyor.yoksa eski bakan recep akdağ ben bu işi yapmam dediği için mi, başarılarına rağmen azledildi..." kaygısını belirtti.

Pek çok dini kanaat önderleri ve sağlıkçıların uyarı ve ikazlarına rağmen bakan Müezzinoğlu'nun 'Süt Bankası' inadı, Türk kamuoyu nezdinde kaygı ve endişe taşımakla birlikte bu projenin halen ısrarla ülkemize dayatılmak istenmesi ise bir türlü anlaşılamamaktadır.

 

Habername.com / Özel Haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum