Suudi Prens'ten Türkiye ile ilgili skandal çağrı

Suudi Prens'ten Türkiye ile ilgili skandal çağrı

Katil ABD'nin sözünden çıkmamak için Müslümanları bile görmezden gelen kukla krallık Suudi Arabistan yeni bir skandala daha imza attı.

Kukla krallığın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ülke medyasına terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG hakkında kötü haber yapmama talimatı verdi.

Son dönemde Prens Muhammed bin Selman liderliğinde farklı açılımlar yapan ABD köpeği Suudi Arabistan, ABD'nin 'Ilımlı İslam' hedefini gerçekleştirmek için birçok reforma imza atmaya başladı. Reformların en önemli lideri olarak "Geleceğin lideri" safsatasıyla dünyaya tanıtılmaya çalışılan Veliaht Prens, Kudüs konusunda İsrail tarafında kaldı.

SKANDAL

Prensin Suudi Arabistan'ı ise, Kudüs'te yaşanan İsrail zulmünü görmezken, Kandil'e çıkıp PKK'lı hainlerle röportaj yapmaya başladı. Ukaz Gazetesi'nin muhabiri Abdullah el-Gadvi, Kandil'e çıkarak PKK'lı terörist Rıza Altun'la konuştu. Terör örgütünü aklamaya çalıştı. ABD'nin desteklediği YPG'ye de arka çıkma kararı alan Prens Selman ülke medyasına "YPG ve PKK hakkında kötü haber kullanmayın" talimatı verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.