Taciz ve Tecavüzlerin nedeni AB sevdası

Taciz ve Tecavüzlerin nedeni AB sevdası

Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, son yıllarda sıklaşan kadınlara karşı taciz ve tecavüz olaylarının artmasındaki temel nedeninin Hükümetin AB’ye girme yolunda verdiği tavizler ve çıkardığı yasalar olduğunu bildirdi

Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, son yıllarda sıklaşan kadınlara karşı taciz ve tecavüz olaylarının artmasındaki temel nedeninin Hükümetin AB’ye girme yolunda verdiği tavizler ve çıkardığı yasalar olduğunu bildirerek biran önce tedbir alınmadığı takdirde ahlaki çürümenin önünün alınamayacağına dikkat çekti.

Din Görevlileri Birliği Derneği (Din-Bir-Der) Genel Başkanı Muhittin Hamdi YILDIRIM son günlerde meydana gelen genç kızlara yönelik taciz ve tecavüz olayları ile ilgili yetkilileri uyaran açıklamalarda bulundu. Yaşanan ahlaki bozukluğun temelinde Hükümetin politikaları olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “İktidar sahiplerinin Avrupa Birliği’ne girme yolunda yaptıkları birçok kanun değişikliği bugün ortaya çıkan tabloya zemin hazırlamıştır. Derhal zina ve taciz suçları ile ilgili yeni düzenlemeler yapılması gerekiyor. Aksi takdirde daha vahim çeşitli olayların patlamak üzere bulunduğu bilinmelidir” şeklinde konuştu.

 

Yaşanan ahlaki bozukluğa karşı Kur’an-ı Kerim’in rehber alınması gerektiğini bildiren Yıldırım, “Allah’ın Kur’an-ı Kerim de belirttiği temel hükümlere uygun düzenlemelerin dışında ne yapılırsa yapılsın sonuç hüsran olacaktır. Zina suçu yeniden gereken cezasını bulmadıkça ve Ahlak ne Maneviyat temelli anlayış iktidar sahiplerince öncelenip tatbik edilmedikçe bunu yapmayanlar bu Ahlaki çöküntünün altında kalacaklardır” uyarısında bulundu.

                                                                                                     

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.