TADF Akıllı Telefon Applikasyonu Hizmete Girdi

TADF Akıllı Telefon Applikasyonu Hizmete Girdi

Türk-Amerikan toplumu arasında daha hızlı, etkin ve kaliteli bir bilgilendirme ağı oluşturmak amacı ve Mezun Group’un destekleri ile TADF iPhone App’ın hizmete girdiği açıklandı.

 

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun toplumumuza yönelik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten TADF Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan Gelişen, Mezun Group ile birçok projede ortaklaşa çalıştıkları için mutlu olduklarını söyledi. TADF Applikasyonu’nun güncel haberler ve toplumsal duyurular gibi birçok fonksiyonu içerdiğini söyleyen Gelişen, applikasyonu Türk Amerikan toplumuna her alanda sağlıklı ve hızlı bilgi akışı sağlamak için günümüz koşullarına uygun olarak geliştirdiklerini belirtti.
 
14 senedir yurtdışında ve özellikle Amerika'da eğitim almak veya yaşamak isteyen Türk'lere internette ve mobil dünyada, en son bilişim teknolojilerini kullanarak, kitlesel paylaşım ortamı sağladıklarını söyleyen Mezun Group CEO'su Ali Hantal, yaptıkları tüm çalışmalarda Amerika'daki Türk organizasyonları ve özellikle TADF ile çok yakın ilişkide olduklarını ve bu uygulamayı TADF ile birlikte hayata geçirdikleri için büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Ayrıca Mezun Group olarak sahip oldukları tüm alt yapı ve teknolojik olanakları başta TADF olmak üzere dünyadaki tüm Türk sivil toplum kuruluşları ile paylaşmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.
 
TADF Applikasyonu Nasıl Yüklenebilir?
 
Apple Store’da ara (search) bölümüne TADF yazarak 1 dakikadan az sürede applikasyonu ücretsiz indirebilirsiniz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.