10.Ermeni Yalanına son Mitingi

10.Ermeni Yalanına son Mitingi

TADF'ndan New York'da 10.Ermeni Yalanına son Mitingi

TADF'ye üye derneğimiz Genc Türkler ( Young Turks ) tarafindan " Ermeni Soykirim Yalanina Son ve Sehit Diplomatlarimizi Anma " mitingi duzenlenecektir.
New York'ta bu yil 10'uncusu duzenlenecek olan mitingimiz 26 Nisan 2014, Cumartesi gunu 13:00 - 16:00 saatleri arasinda New York sehrinin dunyaca unlu meydani Times Square'de, 42'nci sokak ve 7'nci cadde arasindaki alanda gerceklestirilecektir.
Mitingimize, TADF- Turk Amerikan Dernekleri Federasyonu ve bagli derneklerden TASFO, NY Azerbaycan Dernegi, Amerika Azerbaycan Dernegi, ayrica Amerika Sehit ve Gazi Yakinlari Dernegi, TAUDA ve Turk-Azerbaycan Kardeslik Grubu da destek verecektir.
1000 Cesur yurekli Turk araniyor..ABD'deki Turk toplumumuzun birlik ve beraberlik icinde Ermeni soykirim yalani ve iftiralarina hayir diyerek, ulusal davasina sahip cikmasi gerekmektedir. Gercekleri tum dunya kamuoyunun bilmesi sarttir. 26 Nisan gunu; Sanli Turk bayragimiz altinda toplanip, tek yurek ve tek yumruk olarak beraberce hareket etme gunudur. Tek ses olup, hakli davamizi dosta ve dusmana haykirma gunudur.
Ermeni ve Rum lobilerinin tum engellemelerine karsi, uzun ugraslardan sonra New York Polis Teskilati'ndan miting iznimizi almamiz hakli mucadelemizin buyuk bir kazanimidir.
Hocali Katliami'ni protesto mitinglerinde, nasil Azerbaycanli kardeslerimizle omuz omuza beraberce haykirdiysak, hakli davamizi savunacagimiz " Ermeni Soykirim Yalanina Son " mitingimizde de basta Azerbaycanli, Kibrisli, Kirimli, Ahiskali, Karacayli, Dogu Turkistanli, Uygur, Turkmenistanli, Ozbekistanli, Cecen, Bati Trakyali, Turkmen ve Bosnak kardeslerimizin de verecegi destek ve katilim gucumuze guc katacaktir.
Ermenilerin tarih boyunca Turklere, Azerilere ve genelde Muslumanlara yaptigi soykirimi, katliamlari ve insanlik disi zulmu en ince ayrintisina kadar Amerikan Kamuoyuna ve medyasina gosterecegiz. Ayrica Ermeni teror orgutu Asala tarafindan katledilen diplomatlarimizi ve yakinlarini saygiyla hatirlayip, rahmetle anacagiz. Din gorevlisi buyugumuz tarafindan Sehitlerimizin ruhlarina fatiha okunacaktir.
Her sene oldugu gibi, bu seneki mitingimize de aralarinda eski Amerikan baskan danismanlarinin da bulundugu, tarihci - arastirmaci - yazar bir cok Amerikali profesor de konusmaci olarak katilacaktir. Ayrica Turk dostluk grubunda bulunan Kongre ve Senato uyelerine de davetiyelerimizi gonderdik ve katilimlarini saglamaya calisiyoruz.
Cok renkli ve anlamli bir cok flama ve poster, Amerika'nin en onemli meydani olan Times Square'de acilacaktir. bu yolla vermek istedigimiz mesaj oradan gecen binlerce kisi tarafindan gorulecektir.
Gelin birlik olalim, gelin Ermeni Soykirim Yalanina hayir diyelim, gelin Sehitlerimizi hep beraber analim. Hersey daha guzel ve guclu bir Turk toplumu ve Turkiye icin, hersey Vatan icin. Sehidine sahip cikmak, Vatanina sahip cikmaktir.
Tulga Tekman
Genc Turkler ( Young Turks ) Dernegi Baskani
 
Young Turks Miting Organize Komitesi:
Tulga Tekman : 203-212-2892
Cenk Coktosun : 347-884-4500
Fatih Ozonur : 914-774-6325
Kenan Fatih Cinar : 203-747-0666 
TADF : 212-682-7688 
 
 
1.Dünya Savaşında Ermeni Silahli birlikler tarafından katledilen Türkler... 
 
Tek yumruk tek yürek.  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.