TADF Eski Başkanı Erhan Atay'ın Oğlu Atahan Atay Vefat Etti

TADF Eski Başkanı Erhan Atay'ın Oğlu Atahan Atay Vefat Etti

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun geçmiş dönem başkanlarından Erhan Atay'ın oğlu Atahan Atay; Minnesota, Dakota County'de meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

New York Başkonsolosu M. Levent Bilgen'in Taziye mesajı şöyle:

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun eski başkanlarından Sayın Erhan Atay’ın oğlu Atahan Atay’ın elim bir trafik kazası sonucunda aramızdan ayrıldığını büyük üzüntüyle öğrendik.

Merhuma Allah’tan rahmet, Atay ailesine, yakınlarına ve tüm Türk Amerikan toplumuna sabır ve başsağlığı dileklerimizi sunuyorum.

M. Levent BİLGEN
T.C. New York Başkonsolosu

TADF’ın taziye mesajı şöyle:

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu'nun geçmiş dönem başkanlarından Sayın Erhan Atay'ın 31 yaşındaki oğlu Atahan Atay'ın elim bir trafik kazasında hakkın rahmetine kavuştuğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'dan rahmet ,  Atay ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ATAA’nın taziye mesajı şöyle:

Acı Kaybımız - Atahan Atay

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) eski Başkanlarından Sayın Erhan Atay'ın 31 yaşındaki oğlu Atahan Atay, Minnesota, Dakota County'de Salı sabahı geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

Türk Amerikan Dernekleri Asemblesi (ATAA) adına derin üzüntümüzü belirtir, merhuma Allah'dan rahmet, Erhan Atay ve ailesine başsağlığı dileriz. 

Mehmet Çelebi
Başkan 
Türk Amerikan Dernekleri Asemblesi 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.