TADF'nin Hukuk Seminerleri Devam Ediyor

TADF'nin Hukuk Seminerleri Devam Ediyor

New Jersey Cliffside Park’ta bulunan Bergen Diyanet Camii ve Kültür Merkezi’nde yapılan program sonrası bu haftasonu da Türk Amerikan Giresunlular Derneğimerkez binasında, TADF Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Ayhan Ogmen tarafından ücret

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu, ABD’deki Türk toplumumunu bilinçlendirmek ve yardımcı olmak amacı ile hukuk seminerlerine devam ediyor. New Jersey Cliffside Park’ta bulunan Bergen Diyanet Camii ve Kültür Merkezi’nde yapılan program sonrası bu haftasonu da Türk Amerikan Giresunlular Derneğimerkez binasında, TADF Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Ayhan Ogmen tarafından ücretsiz seminer verildi.

TADF Başkan Yardımcısı Ayhan Ogmen, Ocak 2013’te yürürlüğe geçen ve Amerika’ya yasadışı giriş yapanlar için çıkarılan yasa hakkında bilgi verirken, geçen sene Obama yönetimi tarafından yasadışı kişiler için hazırlanan “Çalışma İzni Başvurusu”nun detayları ile ilgili gündemde olan “Genel Göçmenlik Reformu” tasarıları hakkında bilgiler verdi.

Avukat Ogmen, Amerikan vatandaşlarının birinci derece yakınlarının Amerika dışına çıkmadan, yasadışı kaldıkları sürenin affedilebilmesi için yapmaları gereken af başvurularında 2 Ocak’tan itibaren Amerikan Göçmenlik Dairesi tarafından düzenleme getirildiğini hatırlattı. Ogmen, bu sayede bu kişilerin af başvurularını Amerika’yı terk etmeden yapabiliceklerini ve olumlu sonucu aldıktan sonra ülke dışına çıkıp Amerikan Konsolosluğu'ndan göçmen vize görüşmesine girebileceklerini belirtti.

Vatandaşlarımızın göçmenlik konusundaki sorularını da yanıtlayan Avukat Ogmen, genel göçmenlik reformunun hayata geçmesini umut ettiklerini dile getirdi.

15 Şubat günü saat 14.00’da Brooklyn Eyüp Sultan Camii’nde , 17 Şubat günü SNETACA ve Young Turks CT önderliğinde saat 20.00'de Connecticut’ta hukuk seminerleri serisi devam edecek. Ayrıca Long ısland'da New York Giresunlular Derneği’nde, Philadelphia'da TAMCA merkezinde ve Los Angeles'ta hukuk seminerlerinin yapılacağı ve yakın zamanda tarihlerinin açıklanacağı belirtildi.

TADF’den yapılan açıklamada Hukuk Semineri düzenlemek isteyen ve talebi olan dernek başkanı veya kuruluş temsilcilerinin info@tadf.org This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it adresine detaylı bilgi vererek başvurmaları istendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.