TADF’den TÜRKiYE TANıTıM ATAĞı

TADF’den TÜRKiYE TANıTıM ATAĞı

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu, Amerika’da Türkiye'nin daha iyi tanıtılmasına katkıda bulunmak amacı ile New York’ta binlerce kişinin gezdiği sokak fuarlarına katılacaklarını açıkladı.

 
New York Belediyesinden resmi olarak sokak fuarlarına katılmak için lisans hakkı alan Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu, Ekim başi itibarı ile Times Meydanı olmak üzere Amerikalı ve turistlerin ağırlıklı olduğu bölgelerde stand açacağını belirtti.
 
Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Çınar, Manhattan’nin farklı sokaklarında yapılan fuarların tanıtım amacı dışında Amerikadaki Türk varlığının gösterilmesi açısından da son derece önemli olduğunu belirtti. 
Başkan Çınar, Geçen Mayıs yapilanTürk Günü Yürüyüş hazırlıkları çerçevesinde 20,000  tanıtım broşürün’nün Central Park ve Times Meydanın' da dağıtıldığını hatırlatarak ,  gelecek sene'de  sokak fuarlarına aralıklar ile katılacakları müjdesini verdi.
 
 New York gibi önemli bir şehirde böyle bir tanıtımında uzun süreden beri yapilmadigini belirten Çınar, 29 Ekim Cumhuriyet kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim haftasi'da Manhattan'da sokak fuarına katılacaklarını açıkladı.
 
 New York Turizm Ateseligin’den tedarik edilecek farklı tanıtım materyallerni'de  sunacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Çınar, standlarina gelen konuklara ücretsiz hediyeler vereceklerinide belirtti.
 
 Daha detaylı bilgi için TADF Sokak Fuarı Komite Başkanı Engin İkiz’e email ve telefon ile ulaşılabileceği ayrica dile getirildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.