TADF’den “ Benim de Bir Önerim Var” Kampanyası

TADF’den “ Benim de Bir Önerim Var” Kampanyası

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu,Amerika'daki Türk toplumu ile bağlarını güçlendirmek ve ihtiyaçlara karşılık vermek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TADF’den “ Benim de Bir Önerim Var” Kampanyası
 
Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu,Amerika'daki Türk toplumu ile bağlarını güçlendirmek ve ihtiyaçlara karşılık vermek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çeşitli eyaletlerde toplum üyeleri ile birlikte olmanın yanısıra, "24 saat Acil Vatandaş Hattı" hizmeti veren Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu, son olarak “ Benim de Bir Önerim Var” kampanyasını başlattığını açıkladı.
 
TADF Başkan Yardimcilarimizdan Begüm Kapusuz, Türk Amerikan toplumunun güçlenmesi ve vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarının daha iyi anlaşılması için onlardan gelecek tüm önerilerin "Benim de Bir Önerim Var" kampanyası adı altında bir havuzda toplanarak değerlendirilmesinin hedeflendiğini dile getirdi.
 
Gerek "Türk Günü Yürüyüşü" projesi gerekse sosyal, kültürel ve milli konular ile ilgili vatandaşlarımızdan son derece faydalı ve yaratıcı fikirler geldiğini söyleyen Kapusuz, bu fikirlerin  TADF proje geliştirme ekibi tarafından değerlendirilerek yeri ve zamanı geldikçe hayata geçirileceğini belirtti. TADF Başkan Yardımcısı Begüm Kapusuz, “Benimde Bir Önerim Var ” kampanyasına katılma çağrısında bulunurken, her konuda projelere açık olduklarini dile getirdi.
 
Öneri/İstek/Eleştriler için : info@tadf.org veya Tel :1-888-352-9886

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.