Taffarel'den Sneijder'e: Burayı Arap ligi mi sandın?

Taffarel'den Sneijder'e: Burayı Arap ligi mi sandın?

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in transferi konusunda bekleyiş sürerken, sarı-kırmızılı ekibin kaleci antrenörü Claudio Taffarel'den de açıklama geldi

İtalya'nın etkili gazetesi "La Gazzetta dello Sport" ile söyleşi yapan Taffarel "Wesley Sneijder gelsin ama tatile değil. Burası tatil yapılacak bir lig değil. Burayı Arap Ligi mi sanıyor" şeklinde sert konuştu.

Brezilyalı antrenör şunları söyledi: "Galatasaray olarak Wesley'yi bekliyoruz ama tatile değil. Şu anda ne olacağını kimse bilmiyor. Fatih Terim'in onu istemediği şeklindeki haberler kesinlikle doğru değil. Wesley gibi bir oyuncunuz olursa sahada çok şeyi değiştirebilirsiniz. Özellikle Başkan Ünal Aysal, Wesley Sneijder'i çok istiyor. Buraya gelmek Wesley için de iyi bir fırsat olur. Camia büyük, taraftarlar ve atmosfer harika, aynı zamanda da Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı... Bunun yanı sıra İstanbul harika bir şehir, Galatasaray da harika bir kulüp. İnsana kendisini iyi hissettirir. Fakat Wesley burayı Arap ülkesi, ligi de tatil yapılan Arap Ligi sanmasın."

(Habertürk)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.