Gezicilerden tepki gösteren taksi şoförüne dayak

Gezicilerden tepki gösteren taksi şoförüne dayak

Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için Taksim'de yolu kapatan göstericiler, kendilerine tepki gösteren taksiciye dayak attı.

Eskişehir'de 38 günlük yaşam savaşını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için Taksim'de toplanan göstericiler, yolu açmalarıni isteyen taksiciyi tartakladı.
 
iki kadına bağırıp, korna çalan taksici vatandaşların tepkisini çekti. Kendisine gösterilen tepkiye sinirlenerek aracından inen taksici ile vatandaşlar arasında kavga çıktı. Polis araya girerek kavganın büyümesini engelledi.
 
TAKSİM'DE TAKSİCİYE DAYAK
 
"BUGÜN NE OLDU BİLİYOR MUSUN?"
 
Eskişehir'de 2 Haziran 2013 tarihinde "Gezi Parkı" eylemine destek için yürüyüşe katıldığı sırada polisin biber gazlı müdahalesinden kaçarken kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin saldırısına uğrayarak beyin kanaması geçiren Ali İsmail Korkmaz, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Korkmaz'ın ölümünün ardından Türkiye'nin bir çok yerinde anma gerçekleştirildi. Performans sanatçısı Gizem Akman ile bir arkadaşı da ellerinde "Bugün Ne Oldu Biliyor musun ?" ve "Ali İsmail Korkmaz Katledildi" yazılı dövizlerle Taksim Işıklar'da bir anma gerçekleştirdi. İddialara göre iki performans sanatçısı karşılıklı olarak karşı kaldırıma yürüyerek ellerindeki dövizleri sürücülere ve vatandaşlara gösterdiği sırada bir taksi şoförü yolu açmaları için bağırarak korna çaldı. Tepkiye öfkelenen bazı vatandaşlarla taksici arasında tartışma yaşandı. Işıkların ilerisinde ani fren yapan taksici aracından inerek vatandaşlarla tartışmayı sürdürdü. Bu sırada vatandaşlardan bir kaçı taksiciye yumruk attı. Yaşanan kavga polisin araya girmesiyle birlikte sona erdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.