Tanju Çolak'tan Aykut Kocaman'a: "Bükemediğin bileği öpeceksin"

Tanju Çolak'tan Aykut Kocaman'a: "Bükemediğin bileği öpeceksin"

Türk futbolunun efsane golcülerinden Tanju Çolak Aykut Kocaman ve Burak Yılmaz hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Türk Milli Takımı'nın efsane futbolcusu Tanju Çolak, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın 'Galatasaray’ın şampiyonluğunu alkışlamayız' sözüne 'Bükemediğin bileği öpeceksin' yorumunu getirdi. 

Bartın Üniversitesi öğrencileri ile buluşan Tanju Çolak bir öğrencinin sorusu üzerine, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a tavsiyede bulundu. Kocaman’ın 'Galatasaray'ı Alkışlamayız' sözünü doğru bulmadığını ifade eden eski milli futbolcu Çolak, “Ben Fenerbahçe’nin teknik direktörü olsam böyle bir davranışta bulunmazdım. Alkışlasan ne olur, ne kötülüğü var alkışlamanın. Ne eksikliği var. Bu sene sen alkışla, seneye de o seni alkışlasın. Alkışlamazsa da o onun ayıbı olsun. Bükemediğin bileği öpeceksin. Ben bir Galatasaraylı olarak samimiyetimle söylüyorum. O Lazio maçlarında UEFA maçlarında gönülden Fenerbahçe’nin kazanmasını istedim. Aykut Kocaman’ın alkışlamayız lafını hoş görmüyorum. İşte burası Türkiye, böyle şeyler olabiliyor" dedi.

Bartın Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen söyleşide öğrencilerle sohbet eden Çolak’ın esprili konuşmaları da gözlerden kaçmadı. Bir öğrencinin futbola yeni başlasanız hangi takımda ve hangi futbolcu ile oynamak isterseniz sorusuna Tanju Çolak, “bumu soru, soru değil sanki boru” diye cevap verdi.

"BURAK İYİ GOLCÜ DEĞİL"

Türkiye’de bir çok kaliteli futbolcunun olduğunu söyleyen Çolak, Burak Yılmaz’ın iyi bir golcü olmadığını iddia etti. Burak Yılmaz ile birlikte oynamak istediğini de belirten Çolak. “Ben şuanda futbolcu olsam Fernandes, Alex, Drogba ve Burak Yılmaz’la oynamak isterdim. Burak Yılmaz iyi bir golcü değildir ama kendini aşmış bir futbolcudur. Onunla da oynamak isterdim. Burak Yılmaz’ın bugün şampiyonlukta büyük payı vardır” dedi.

Daha sonra Çolak, başka bir öğrencinin “Hangi takımda oynamak isterdiniz?” sorusuna ise esprili bir şekilde “Real Madrid’de oynamak isterdim. Biraz olayı büyütelim” diye cevap verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.