TARAF: ZORDA OLAN SENSİN ASLANIM

TARAF: ZORDA OLAN SENSİN ASLANIM

ABD Gazetesi'nin Uludere haberini "Obama'yı seçim öncesi zora sokma gayreti" şeklinde değerlediren Başbakan Erdoğan'a Taraf'tan çok sert eleştiri var...

ABD'de çıkan İsrail sermayali Wall Street Journal Gazetesi'nin önceki gün, 28 Aralık 2011 tarihinde gerçekleşen Uludere olayıyla ilgili "İstihbarat ABD Predatorların"ndan haberinden sonra Uludere konusu yeniden tartışmaların merkezine oturdu.

Gazetenin haberinden sonra TSK, "istihbarat predatorlardan değil, Heronlar'dan" diyerek gazetenin iddiasını kesin bir dille yalanladı.

Bu açıklamadan hemen sonra da Pentagon'dan bir açıklama geldi. ABD Savunma Bakanlığı açıklamasında gazetenin haberini ne doğruladı ne de yalanlamıştı.

Ve asıl gündem oluşturacak açıklama Başbakan Erdoğan'dan geldi. Başbakan Erdoğan ABD'li Wall Street Journal gazetesinde çıkan Uludere haberiyle ilgili olarak "Seçimler öncesi Obama'yı zora sokma gayreti" şeklinde değerlendirdi.

Erdoğan'ın dün yaptığı bu açıklamaya Taraf'tan bugün çok sert bir eleştiri geldi.

"ZOR DA OLAN SENSİN ASLANIM"

Taraf, Başbakan Erdoğan'ın WSJ'nin haberiyle ilgili yorumu manşete taşırken, Başbakan'ın "Obama'yı zora sokma gayreti" sözlerine de tepki olarak "Zorda olan sensin aslanım" dedi. Taraf'ın manşet fotoğrafı olarak kullandığı Erdoğan'a ait fotoğafın yanında ise şöyle denildi: Başbakan, Uludere Katliamı'nın Başkan Obama'yı zor durumda bıraktığını zannediyor...

TARAF'IN BUGÜNKÜ MANŞETİ

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum