Başbakan'a manşetten yanıt

Başbakan'a manşetten yanıt

Taraf Gazetesi, Başbakan Erdoğan'ın yaptığı sert eleştirilere manşetten yanıt verdi

Başbakan Erdoğan, dün yaptığı AK Parti grup toplantısında Taraf Gazetesine sert sözlerle yüklendi.

Taraf ’ın, TSK’nın bombalı saldırısı sonucu 35 köylünün yaşamını yitirdiği
Şırnak’taki katliam ile ilgili “Devlet halkını bombaladı” manşetini eleştirileren Erdoğan, “Onların arkasında ne tür emellerin, amellerin olduğunu gayet iyi biliyoruz” dedi.

Olayla ilgili adli ve idari incelemenin yürütüldüğünü belirten Erdoğan, “Genelkurmay Başkanlığımız inceleme başlattığını açıklamıştır. Ben de Genelkurmay Başkanı’yla görüştüm. Genelkurmay Başkanı ve komuta kademesine bu konudaki hassasiyeti nedeniyle, medyaya rağmen teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Erdoğan şunları söyledi: “Olayı ‘devlet halkı bombalıyor’ gibi göstermek, devletin milleti ile arasındaki bütünlüğü parçalamaktan öte bir gayret taşımıyor. Bu gayretlerin içerisinde olan bir kısım medyanın niyetlerini de gayet iyi biliyoruz. Onların da arkasında ne tür emellerin, amellerin olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bunlar aynı şeyleri bizim için de yapıyorlar. Çünkü bizim de onların istekleri istikametinde hareket etmeyen bir hükümet olmamız sebebiyle bundan çok rahatsız oluyorlar. Çünkü alıştıkları bir hükümet değiliz, farklı bir hükümetiz. Doğrularına inanan bir hükümet olarak milletimizin geleceğini devlet-millet ikileminde devleti değil, milleti öne çıkaran bir iktidar olduğumuz için bunlarla anlaşmamız tabii ki mümkün değil."

TARAF MANŞETTEN YANIT VERDİ

Başbakan Erdoğan'ın bu eleştirilerine ise Taraf Gazetesi manşetten şöyle yanıt verdi:

Başbakan,
Uludere’yi unutup, devlet ve millet kaynaşmasına karşı Taraf’ın gizli emellerinden bahsedince hatırlatmak şart oldu 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.