Tarafsız Bölge'de Allah çarpacak  kavgası!

Tarafsız Bölge'de Allah çarpacak kavgası!

CHP Milletvekili İhsan Özkes, AK Partili Özlem Zengin'e "Allah sizi çarpacak" diye çıkışınca, canlı yayında kavga çıktı.

CHP Milletvekili İhsan Özkes'in "Allah sizi çarpacak" sözleri AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Avukat Özlem Zengin'i çileden çıkardı. Canlı yayında Özkeş'e çok sert tepki gösteren Zengin, üslup konusunda uyardı, AK Parti'nin söylendiğinin aksine başta başörtüsü olmak üzere toplumun her kesimine çeşitli özgürlükler alanı açtığını savundu.

Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'de tansiyon yine tavan yaptı. CHP Milletvekili İhsan Özkes ve AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin'in canlı yayın konuğu olduğu programda Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaöğretim kurumları için başörtüsünü serbest bırakan yönetmelik düzenlemesi tartışıldı.

ÖZKES: ALLAH SİZİ ÇARPACAK

AK Parti'nin kendine Müslüman olduğunu, toplumdaki diğer inançlar ve eğilimleri gözardı ettiğini iddia eden Özkeş, AK Partili Zengin'in itiraz etmesi üzerine "Allah sizi çarpacak" diye çıkıştı! Özkes'in bu sözlerine çok sert tepki gösteren Zengin, üslup konusunda uyardı.

İşte canlı yayındaki o sert tartışma;
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.