Tarık Akan Silivri'de bariyerleri yıktı

Tarık Akan Silivri'de bariyerleri yıktı

Tarık Akan, Silivri'de bariyerleri yıkarken görüntülendi.

Önceki gün İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 4 yılı aşkın süredir devam eden Ergenekon davasında sanatçılar Silivri'de ilginç görüntülere sahne oldu. Tarık Akan, 'Ucube' denilerek yıkılan İnsanlık Anıtı'nın heykeltıraşı Mehmet Aksoy ile Silivri'de bariyerleri yıkarken görüntülendi.

SANATÇILARDAN BÜYÜK DESTEK

Silivri’deki Ergenekon duruşmasına siyasi parti temsilcilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra sanatçılardan da büyük destek geldi. Levent Kırca, Bülent Kayabaş, Rutkay Aziz, Mehmet Aksoy, Tarık Akan gibi oyuncular da, vatandaşlarla birlikte Ergenekon duruşmasını takip ettı.

DOĞUMGÜNÜNÜ SİLİVRİ'DE KUTLADI

Sinema sanatçısı Tarık Akan doğum günü olan 13 Aralık tarihini polis bariyerlerinin ardında kutladı. Tarık Akan’ın hemen yanında bariyerleri yıkan kişi ise Başbakan’ın ‘ucube’ demesiyle yıkılan Kars’taki İnsanlık Anıtı’nın heykeltıraşı Mehmet Aksoy.



BARİYELERİNİZLE BİRLİKTE DUVARLARINIZ YIKILACAK

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da yayınlanan bu fotoğraf, sinema sanatçısı Tarık Akan ve Heykeltıraş Mehmet Aksoy’un polis barikatı ile nasıl mücadele ettiğini gözler önüne serdi. Sanatçılar “bariyerlerinizle birlikte duvarlarınız yıkılacak” diye bağırdı.

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

Doğumgününü Silivri’de kutlarken ne hissettiğini soran Aydınlık gazetesine, Akan’ın yanıtı şu oldu: “Biraz biber gazı kokladık filan ama ben çok mutlu oldum, tüylerim diken diken oldu.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum