Türkiye'nin atmosferi çok zor

Türkiye'nin atmosferi çok zor

İngiltere Milli Takımı teknik direktörü Roy Hodgson'ın, EURO2012'nin ilk iki maçında cezalı olduğu için forma giyemeyen Wayne Rooney'i, İngiltere'nin D Grubu'nda Ukrayna ile oynayacağı son grup maçında sahaya sürmesi bekleniyor

Sky Sports'un haberine göre, milli formaya kavuşacağı için çok mutlu olan Rooney, "İlk başta cezam 3 maçken kesinlikle EURO2012'de yer alamayacağımı sanıyordum ama neyseki Ukrayna karşısında oynayabileceğim için çok mutluyum. Dört gözle Ukrayna maçını bekliyorum" dedi.

Çok agresif bir insan olmadığını belirten Rooney, Kesinlikle iyi huylu ve uysal bir insanım. Başkalarını rahatsız edecek saldırgan tavırlarım yoktur. Rakibime tekme attığım için ceza aldım ama o an çok sinirlenmiştim o da zaten her insanın yaşayabileceği bir durumdur. Bunun bir daha olacağını sanmıyorum" dedi.

'Her atmosferde sakin kalmayı becermeliyiz'

Rooney gelecekte bu tarz bir ceza alcağını düşünmediğini kendini kontrol etmekte herhangi bir zorluk çekmediğini belirterek, "Avrupa ve Dünya'nın heryerinde, bir çok stadyumda karşılaşmalara çıkıyoruz. Her atmosferde sakin kalmayı becermemiz gerekiyor. Mesela Türkiye'ye bakın görebileceğiniz en zorlu atmosferlerden biri ve seyirci çok ateşli fakat bizim bununla başa çıkabilmemiz gerekiyor. Bunun için yeterince deneyimliyiz. Montenegro maçında ceza almam tam anlamıyla bir hataydı. Rakibimden özür diledim ama cezamıda çektim. Artık tek dileğim ülkeme yararlı olmak ve sahadaki yerimi almak" diye konuştu.

EURO2012 D Grubu maçında ev sahibi Ukrayna'nın gruptan çıkmak için Salı Donetsk'te oynanacak karşılaşmada İngiltere'yi mağlup etmesi gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.