Tatlıses Yine Boş Konuştu

Tatlıses Yine Boş Konuştu

Kebap partisi veren İbrahim Tatlıses şok açıklamalar yaptı. Tatlıses, "Ağzımdan çıkan önemsiz bir kelimeydi. Ben erkeğim. Pişmanlık duymuyorum” dedi

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses önceki gün 'İbo Show' ekibine Tatlıses Kebap'ta yemek verdi. Yıldız Tilbe ile girdiği ağız dalaşı sonucu programı sonlanan Tatlıses, "İbo Show'un bitmesi her şey bitti demek değil. Hayat devam ediyor" dedi.

BEN ERKEĞİM PİŞMAN DEĞİLİM

Tatlıses, "Program yayından kalkmasaydı Cem Yılmaz gelecekti, Recep İvedik gelecekti ama programın ömrü vefa etmedi" diye konuştu.

Köşe yazarlarının ve bazı program yorumcularının yargısız infaz yaptığına değinen Tatlıses şöyle konuştu: "İzleyen izlemeyen herkes yorum yapıyor. Bu Uganda'daki olaya benziyor. Sabah kim erken kalkarsa o devrim yapıyormuş. Bu da öyle. Kim erken yazmışsa onun sözünden hareketle yorum yapılıyor. Buna çok üzüldüm. Ortada hanımefendiye yapılmış bir şey yok. Sadece ağzımdan çıkan önemsiz bir kelime var. Müjde Ar'ın programını seyretsinler de ne kelimeler kullanılıyor görsünler. Onlara kimse bir şey demiyor. Ben erkeğim. Güncel herkesin kullandığı bir kelimedir. Pişmanlık duymuyorum."

“İbo Show başka bir kanalda olacak mı?" sorusuna "Her an her şey olabilir" yanıtını veren Tatlıses, 10-15 kişiye de tazminat davası açığını söyledi.

"HANIMEFENDİNİN YAPTIĞI NİSAN YAĞMURUDUR"

Yıldız Tilbe'nin bu olayı promosyon malzemesi yapıp yapmayacağı konusunda Tatlıses, "Yaz yağmuru çabuk biter. Ben yaz geldiğinde güneş gibi doğarım ama bazıları nisan yağmurları gibidir. Hanımefendinin yaptığı nisan yağmurudur" dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :